x
Annonce
Randers

Ny restaurant i Nellemann-huset

Til august eller september åbner en ny restaurant med et helt nyt koncept i Nellemann-huset her. Hovedindgangen bliver her ud til Tørvebryggen lige overfor Randers Regnskov. Foto: Jan Sisseck

Efter sommerferien slås dørene op til en helt ny restaurant med et helt nyt koncept, indeholdende en helt ny måde at spise på, oplyser de kommende restauratører.

Randers: Lejekontrakten er underskrevet, men sætte præcis dato på, hvornår den nye restaurant åbner, kan de to restauratører bag endnu ikke. Heller ikke restauratørernes navne kan endnu offentliggøres, blandt andet fordi en af dem stadig sidder i et uopsagt job.

Fast ligger imidlertid, at de to har lejet lokalerne lige ved siden af Andelsbanken i Nellemann-bygningen på Tørvebryggen, og at de snarest går i gang med en større ombygning af dem.

- Vi regner med at være klar til at åbne enten i august eller i september, siger den en af de to kommende restauratører.

Han og den kvindelige makker er begge erfarne i branchen, og erfaringerne er for begges vedkommende hentet i Randers-området. Restauranten, som får plads til 80-100 spisende gæster ad gangen, vil ifølge den mandlige restauratør byde på et helt ny koncept.

- Der er tale om en helt ny måde at spise på, siger han, men holder ellers kortene tæt ind til kroppen lidt endnu.

Han vil dog gerne fortælle, at forretningen bliver delt op i to, nemlig i en takeaway-del og i restaurant-delen. Og også takeaway-konceptet vil være skruet sammen på en speciel måde.

- Og så kan jeg sige så meget, at vores mad vil blive tilberedt af friske råvarer, og at to kerneværdier for os er kvalitet og effektivitet, lyder det fra den mandlige part i det kommende madmakkerpar.

Restauranten bliver i alt 230 kvadratmeter stor og får hovedindgang fra Tørvebryggen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Annonce