Annonce
Navne

Ny salgs- og indkøbschef

Marlene Svoldgaard Madsen, 44 år, er 1. marts 2020 udnævnt til intern salgs- og indkøbschef i Aage Vestergaard Larsen A/S. Pr-foto
Annonce

Marlene Svoldgaard Madsen, 44 år, er 1. marts 2020 udnævnt til intern salgs- og indkøbschef i Aage Vestergaard Larsen A/S.

Marlene er kendt i plastbranchen for såvel salg af genanvendt plast som for indkøb af spildprodukter i plast og har de seneste fire år fungeret som teamleder for salg og indkøb i Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager. Marlene har mere end 20 års erfaring med salg og indkøb i plastbranchen.

Marlene har sammen med sit team en væsentlig del af æren for, at Aage Vestergaard Larsen A/S har meget positive tilbagemeldinger fra såvel kunder som leverandører i vores kunde/leverandør undersøgelser.

Marlene har gennem sit virke i Aage Vestergaard Larsen A/S udvist en evne til- og flair for- at kombinere vores interne ressourcer i produktionen og administration til løsninger, som altid er med sigte på at komme vores kunder og leverandører til gavn. Vi ser frem til den her skærpelse af vores organisation, som utvivlsomt vil styrke os såvel eksternt som internt, udtaler Franz Cuculiza, adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce