Annonce
Kultur

Ny scene åbner i Maltfabrikken i Ebeltoft

Parallax optræder fredag 6. september på Kulturloftet i Maltfabrikken i Ebeltoft i selskab med felespilleren Anne Hytta. Det er den første koncert i det ny spillested. Pressefoto
Siden 2007 har de frivillige i Foreningen Ebeltoft Kulturhus afviklet koncerter i de efterhånden slidte faciliteter ved byens festplads. Nu rykker de ind i et nyt spillested i den genrejste maltfabrik, hvor første koncert er på vej.
Annonce

EBELTOFT: Kulturlivet i Ebeltoft og omegn tager hul på en ny æra.

Det sker fredag 6. september, når Foreningen Ebeltoft Kulturhus afvikler den første koncert i nye omgivelser i Kulturloftet i Maltfabrikken.

Siden sommeren 2007 har foreningens hjemsted været kulturhuset "Kulturministeriet" på Festpladsen i Ebeltoft, hvor der ved hjælp af frivillig arbejdskraft er afholdt omkring 1.000 arrangementer.

Men kulturhuset er hårdt ramt af tidens tand, og nu gælder det nye rammer i Maltfabrikken.

Den gamle industribygning er de seneste år ombygget og forvandlet til en smeltedigel for kultur og kreativitet.

Annonce

Musikere er klar

Fredag 6. september er trioen Albafar første levende indslag på scenen i Kulturloftet.

Albafars koncert bliver en musikalsk opdagelsesrejse. Overordnet er det svært at rubricere trioens stil, som spænder fra jazz over etnisk musik til instrumentale fortolkninger af siciliansk folkemusik.

Trioen består af Salva Barbas Barbagallo på sopran-saxofon, Pier Paolo Alberghini på kontrabas og Fulvio Farka på tablas.

Lørdagens 7. september gælder det en koncert med den norske trio Parallax, der de sidste 10 år har turneret verden over med sin egenartede og lydhøre musik.

Parallax optræder på Kulturloftet i selskab med felespilleren Anne Hytta. Hun er dybt forankret i den norske folkemusiktradition og har vundet flere store spillemandspriser, men er samtidig kendt for sin evne til at gå nye musikalske veje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Annonce