x
Annonce
Navne

Ny skoleleder på Hadsund Skole

Anne Mette Thorsen tiltræder som ny skoleleder på Hadsund Skole 1. april. PR-foto
Anne Mette Thorsen tiltræder stillingen som skoleleder 1. april.

Hadsund: Der er nu fundet en ny skoleleder til Hadsund Skole. Det er 48-årige Anne Mette Thorsen, der kommer fra en skolelederstilling i Randers Kommune. Hun starter i sin nye stilling 1. april 2020.

- Min oplevelse af Hadsund Skole er, at det er en veldrevet skole med et stort medarbejder- og forældreengagement, og jeg glæder mig til at blive en del af lederteamet. Jeg mener, at ordentlighed samt en anerkendende tilgang i alle relationer skaber de bedst mulige rammer for trivsel, samarbejde og læring, siger den nye skoleleder.

Hun fortæller, at hun kommer med ideer til samarbejdet både imellem skolens afdelinger og med dagtilbudsområdet og lokalsamfundet generelt, men at udvikling skal ske med respekt for det eksisterende.

Annonce

Blik for helheden

Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther er glad for at kunne byde Anne Mette Thorsen velkommen til Mariagerfjord Kommune.

- Jeg glæder mig til samarbejdet og var især imponeret over Anne Mettes evne til at have blik for både børn, forældre, medarbejdere, tillidsvalgte, lederteamet og lokalsamfundet under begge ansættelsessamtaler, siger Berit Vinther.

Anne Mette Thorsen bor i Randers sammen med sin søn. Hun har siden 2008 arbejdet som henholdsvis viceskoleleder og skoleleder i Randers Kommune.

Der var 14 ansøgere til stillingen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Østjylland

Kommuner kæmper med genåbning: Kortere skoledage, udebørnehave og skoletjenester i spil

Annonce