Annonce
Navne

Ny skoleleder til Asferg Skole

Pernille Skaaning Engamo tiltræder stillingen som skoleleder på Asferg Skole 1. oktober 2020. Foto: Indsendt af Randers Kommune
Annonce

Et enigt ansættelsesudvalg i Randers Kommune har netop ansat Pernille Skaaning Engamo som ny skoleleder på Asferg Skole. Hun er 47 år, uddannet folkeskolelærer og er midt i en diplomuddannelse i ledelse.

Pernille Skaaning Engamo har tidligere arbejdet som folkeskolelærer på den nu nedlagte Vorup Skole. Her arbejdede hun som læringsvejleder og i skolens PLC i 15 år. Hun har også tidligere været ansat hos Læringscenter Randers, inden hun blev ansat i Favrskov Kommune som daglig leder af dagplejen.

Pernille Skaaning Engamo tiltræder stillingen 1. oktober.

- Det er skoleledelse, jeg brænder for, og jeg glæder mig til at vende tilbage til Randers. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en lille skole som Asferg Skole, hvor man er tæt på børn, forældre og borgere i lokalsamfundet. Det er et aktivt lokalområde, og jeg ser frem til at lære dem at kende, siger Pernille Skaaning Engamo.

Privat bor Pernille Skaaning Engamo i Hadsten sammen med sin mand og tre børn i alderen seks-19 år. Det ældste og fjerde barn er flyttet hjemmefra og studerer i København. I sin fritid bruger Pernille Skaaning Engamo tid på familie og gode venner. Hun kan godt lide at gå ture, og i sine ferier rejser hun ofte til Norge og besøger sin familie der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce