Annonce
Randers

Ny storaktør i landbrugsrådgivning: Fusionsgrupper går nu i gang med praktisk sammenlægning

Fra venstre Nis Kristian Hjort, bestyrelsesformand for LMO, Jan Winther, adm. direktør i LMO og Torben Lyngsøe Povlsen, bestyrelsesformand Centrovice. PR-foto
I de kommende måneder vil det praktiske arbejde med sammenlægningen af ny stor spiller i dansk landbrugsrådgivning finde sted.

Randers: Fusionen mellem LMO og Centrovice er en realitet.

Det står klart, efter at en ekstraordinær generalforsamling hos Centrovice mandag stemte klart ja til at indgå i en fusion med LMO. 147 medlemmer stemte for fusionen, mens 13 stemte imod.

De otte jyske landboforeninger bag LMO stemte for knap to uger siden ja til en tilsvarende afstemning, og dermed er der nu skabt en ny, stor spiller i dansk landbrugsrådgivning med samlet set knap 600 medarbejdere og en årlig omsætning på godt 400 millioner kroner.

- Nu har vi fået ja til fusionen på begge sider af bæltet, og vi er naturligvis meget glade over og stolte af, at både de fynske og jyske landmænd ser idéen i at slå vores kompetencer sammen, siger Torben Lyngsøe Povlsen, bestyrelsesformand for Centrovice, i en pressemeddelelse.

Annonce

Klar til sammenlægning

Den nye rådgivningsvirksomhed, der planmæssigt skal have nyt navn og en ny identitet, vil fortsat servicere de godt 8.000 landbrugskunder ud fra de otte kontorer i Jylland og på Fyn.

I de kommende måneder vil det praktiske arbejde med sammenlægningen finde sted. Det skal blandt andet ske gennem fusionsgrupper bestående af medarbejdere, ledere og chefer fra afdelinger i både LMO og Centrovice.

- Nu bliver vi den største og stærkeste i branchen, og det giver nogle rigtig spændende forretningsmæssige perspektiver og synergier for os - både på kundesiden og på vores muligheder for at investere i digitale løsninger, siger Nis Kristian Hjort, bestyrelsesformand i LMO.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce