Annoncørbetalt indhold

Ny tandlæge: Sådan finder du den rigtige for dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt at gå til tandlæge jævnligt. Både børn, unge, voksne og ældre bliver nødt til at passe på deres tænder, og det involverer et besøg hos tandlægen – for nogle et par gange om året, for andre sjældnere end det.

Der kan være flere grunde til at skulle skifte tandlæge. Måske er du flyttet, din tidligere tandlæge stopper, eller du er ikke glad for at være, hvor du er. Lige meget hvad grunden er, er det vigtigt, at du finder den rigtige for dig – og det kan vi hjælpe dig med. Læs med nedenunder, hvor vi gennemgår nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv, når du går på jagt efter en ny tandlæge.

Annonce


Har du tandlægeskræk? 

En stor del af den danske befolkning lider af tandlægeskræk i en eller anden grad. Og sniger frygten sig ind på dig, når tandlægetiden nærmer sig, er det vigtigt, at du har en tandlæge, der kan tage hånd om dig. Leder du specifikt efter en tandlæge, der kan hjælpe dig gennem din tandlægeskræk, kan du blandt andet kigge på hjemmesiden og se, om der står noget om et særligt fokus på det.


For eksempel er Lindberg tandlæge i Risskov en tandlægeklinik, der har fokus på og masser af erfaring med tandlægeskræk – det ser du blandt andet i de lyse, hyggelige lokaler, de mange grønne planter og den næsten wellnessagtige stemning. Det er noget af det, du kan holde øje med, hvis du har tandlægeskræk og skal finde en tandlæge, du kan føle dig tryg med, og som ved, hvad det kræver med en patient, der er bange for, hvad der skal ske.


Hvilken tandlæge er bedst for dig? 

Som med alle andre fag og situationer i hverdagen er der stor forskel på tandlæger – både i forhold til hvordan de er personligt og fagligt. Det kan derfor være en god idé at tale med forskellige tandlæger, så du kan finde ud af, om du føler dig tryg og i gode hænder.

Når du tjekker forskellige tandlæger ud, kan du også tænke over indretningen, i forhold til om du føler dig tilpas i klinikken, og om der er, hvad du har brug for – for eksempel hvis du har brug for en tandlægeklinik for hele familien, så alle kan tage til tandlæge sammen sted.

Har du tandlægeskræk, er det også vigtigt at finde en tandlæge, der kan håndtere det. Som vi har nævnt ovenover, kan en tandlæge med erfaring inden for tandlægeskræk give dig en mere behagelig og tryg oplevelse, så du ikke skal frygte den næste aftale.


Hvad er vigtigt for dig hos en tandlæge? 

Du vil altid kunne finde en tandlæge, der tjekker de klassiske punkter af som et stort udbud af behandlinger, specialiserede tandlæger og pæne lokaler. Men det er vigtigt, at du spørger dig selv, hvad der er vigtigt for dig, og det kan være afgørende for, hvilken tandlæge du vælger.

Hvis du for eksempel har svært ved at tage dig sammen til at komme afsted, kan det være en fordel for dig at kigge efter tandlæger, der er i kort afstand fra dit hjem, og er du studerende, er klinikker med studenterrabat en god idé.

Kort sagt bør du tænke over, om der er noget, du særligt lægger vægt på, når du skal til tandlæge – det er de elementer, du skal kigge efter på en hjemmeside eller ringe og spørge om, inden du bestiller din første tid. Så kommer du godt fra start med din nye tandlæge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.