Annonce
Randers

Ny tankstation på vej i Paderup

Henrik Schøler, manager hos Oil tank & go, glæder sig til at byde bilisterne velkomne på Messingvej. Foto: Mathias Fredslund Hansen

På Messingvej slår Oil tank & go dørene op for brændstofglade kunder med åbningsarrangement, hvor heldige bilister har mulighed for at vinde en gratis tankfuld benzin.

Annonce

Randers: Fra lørdag 13. oktober bliver det muligt at tanke brændstof på Messingvej, når tankstationen Oil tank & go holder officielt åbningsarrangement og fejrer, at tankstation nummer to i kæden åbner i Randers.

Det tyskeejede Oil købte i sommeren 2015 alle 43 Haahr Benzin-tankstationer og den anden af kædens randrusianske tankstationer, beliggende på Mariagervej, er netop en Haahr-tank, der har skiftet ejer og navn.

Tankstationen på Messingvej er derimod helt ny, men som mange af kædens tankstationer er den bygget i forbindelse med en "Wash World"-vaskehal.

- Vi er gode på brændstof, og Wash World er gode på vask, så derfor har vi mange steder etableret et samarbejde, siger manager Henrik Schøler, der kan prale med, at brændstofkæden er i stor fremgang:

- For nogle uger siden åbnede vi i Silkeborg, og vi har lige åbnet i Vejle S, og inden året er oppe, er vi oppe på 60 stationer i Danmark, siger manageren.

Annonce

Rabat direkte på kortet

Åbningen af tankstationen på Messingvej bliver fejret med lidt godt til ganen og gode brændstofpriser, og så bliver der mulighed for kvit og frit at køre hjem med en fyldt tank, hvis man har heldet med sig. Alle, der kommer for at tanke, får nemlig lov at kaste med to store terninger og rammer man to seksere, kan bilens tank fyldes gratis op.

- Sidst vi åbnede, var der 50 kunder, der kørte heldige derfra, så lad os se, om bilisterne er lige så heldige i Randers, siger Henrik Schøler.

Foruden de gode tilbud og muligheden for at vinde gratis brændstof vil der også være information om kædens forskellige programmer, herunder Loyalitetsprogrammet, der giver større rabat, jo mere man tanker, samt firmakort til erhverskunderne.

Og de forskellige programmer er, ifølge Henrik Schøler, et af de områder, hvor Oil tank & go adskiller sig fra andre tankstationer.

- Vi præmierer vores loyalitetskunder, som får rabatten direkte og med det samme på deres betalingskort i stedet for at at skulle have et særligt benzinkort. Man er koblet op på sit mobilnummer, og der kan være op til fem personer fra samme husstand under samme nummer, så selv om alle ikke tanker lige hyppigt, så får alle del i rabatten, siger Henrik Schøler.

Annonce

Vil dække indfaldsvejene

På spørgsmålet om, hvorvidt der er brug for flere tankstationer i byen - og i landet i det hele taget - er Henrik Schølers svar, at antallet er meget stabilt og har været det længe.

- Der skal sælges en vis mængde brændstof for, at det kan løbe rundt, så derfor er der mange af de mindre stationer, der er lukket, så der er ikke kommet flere tankstationer, siger han.

Som navnet indikerer, så er alle Oil tank & go-stationer i Danmark ubemandede, og det er der en naturlig forklaring på.

- Tidligere kørte man på tanken efter mælk, men nu holder Netto og lignende længe åbent, og det kan vi ikke konkurrere med, og derfor satser vi udelukkende på brændstof, siger manageren.

Brændstofkæden vil gerne etablere sig med endnu en tankstation i Randers, og gerne på Grenåvej.

- Vi vil gerne dække indfaldsvejene, og vi ligger på Mariagervej og nu på Messingvej, så hvis vi også får en tank på Grenåvej, så dækker vi dem alle, siger Henrik Schøler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce