Annonce
Østjylland

Ny teknisk chef i Aarhus Airport

Mathias Fruergaard skal stå i spidsen for totalombygningen af Aarhus Airport, der skal stå færdig i 2022. Foto: Anita Graversen
Annonce

Nyt job: Mathias Fruergaard er tiltrådt som teknisk chef i Aarhus Airport.

Mathias Fruergaard kommer fra en stilling som projektleder hos den Aarhus-baserede entreprenørvirksomhed Q-Construction, hvor han igennem de seneste tre år har ledet byggeprojekter rundt omkring i Danmark.

Nu står den 28-årige bygningsingeniør i spidsen for en omfattende udvidelse og ombygning af Aarhus Airport.

Lufthavnen investerer i disse år mere end 100 millioner kroner i at skabe en lufthavn i international liga, der skal kunne håndtere op mod 1,5 millioner passagerer årligt. Lufthavnen gennemgår en totalforvandling, hvor der blandt andet etableres ny sikkerhedskontrol, syv nye gates, nordiskinspirerede lounge- og restaurantområder, legeplads i flere etager og et 500 kvadratmeter shoppingområde. Kronen på værket bliver et nyt hotel med plads til 84 overnattende gæster. Det ventes at stå klar i 2022.

Mathias Fruergaard er uddannet bygningsingeniør i 2016 fra Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, med speciale i byggeproduktion. Hans kernekompetencer er centreret omkring de udførende entreprenørdiscipliner som projekt- og økonomistyring samt projektledelse, hvor han som digitalt indfødt manøvrerer hjemmevant i digitale it-systemer som styringsværktøj.

Mathias Fruergaard er oprindelig fra Skive og bor i Aarhus. Snart hedder postnummeret 8381 Tilst, hvor han flytter i hus med sin forlovede, Jane. Uden for arbejdstid er han lidt af en gadget-nørd, der ofte går i luften med sin drone, men han søger også gerne ud i naturen på en sheltertur med gutterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce