Annonce
Randers

Ny-tilflyttere vandt lysregatta

Vinderparret (tv) brugte otte timer på at pynte båden. Foto: Randers Kommune

Sejlere dystede lørdag aften om en præmiesum på 15.000 kroner, da Randers Ugen holdt lysregatta. Vinderne blev inviteret med ombord på slæbebåden Jens Ove, hvor et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Randers Havns virksomheder ønskede

Annonce

Randers: En uge fyldt med mere end 500 arrangementer, hvor der har været alt fra musik, kunst, sport, teater og gastronomi er nu slut. Og traditionen tro var det en festlig afslutning med lysregatta og fyrværkeri på Randers Havn.

Sejlere dystede lørdag aften om en præmiesum på 15.000 kroner, da Randers Ugen holdt lysregatta. Vinderne Lasse Sartou og Pernille Langbak blev inviteret med ombord på slæbebåden Jens Ove, hvor et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Randers Havns virksomheder ønskede tillykke.

Det var første gang, at parret deltog i lysregattaen. De købte en sejlbåd sidste år, efter de var flyttet til Randers.

- Da vi læste i avisen, at der ville være en stor præmiesum, besluttede vi os for at gå all in. Men det er nu ikke på grund at pengene, at vi deltager, siger Lasse Sartou, og Pernille Langbak supplerer:

- Nej, for det er superskægt, og man bliver helt benovet over alle de mennesker, der kigger med fra kajen. Der er en så god stemning.

Annonce

En øl i lufthavnen

Det unge par havde pyntet båden med mere end 200 balloner indkøbt i Tyskland samt flag fra Sverige og Spanien. De brugte otte timer på at pynte båden.

- Vi blev først færdig én time, før regattaen begyndte, fortæller Lasse Sartou.

Arbejdet var til gengæld også besværet værd. Der var nemlig bred enighed blandt dommerne om, at Lasse og Pernille skulle have førstepladsen og dermed en check på 7.000 kroner.

Til spørgsmålet om hvad pengene skal bruges til, svarer Lasse Sartou med et humoristisk grin:

- Vi havde et vennepar med i båden, som skal giftes i Grækenland om et par uger, så vi kan altid give en øl i lufthavnen.

Præmien blev overrakt af næstformanden i Randers Havns bestyrelse, Morten Grosbøll.

Foruden førstepræmien var der en andenpræmie på 5.000 kroner og en tredjepræmie på 3.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce