Annonce
Navne

Ny velfærdsdirektør i Mariagerfjord Kommune

Søren Aalund. Foto: Skanderborg Kommune - Claus Fisker
Annonce

1. oktober får 45-årige Søren Aalund ansvaret for fjordkommunens velfærdsområde.

Søren Aalund kommer fra en stilling som koncernchef for Børn og Unge i Skanderborg Kommune. Her har han ansvaret for kommunens skoler, daginstitutioner, PPR, sundhedstjeneste og det sociale område.

Kommunaldirektør Anne Velling er sikker på, at Søren Aalund er den rigtige profil til at styrke sammenhængen på tværs af kommunens velfærdsområder.

- Med Søren får vi en skarp og ambitiøs direktør, som lægger vægt på dialog og tillid. Han har overblikket, evnen og viljen til at skabe en stærk rød tråd i vores arbejde med at give alle vores borgere de bedst mulige forudsætninger for at leve et godt liv, siger kommunaldirektøren.

- Vi ser frem til at byde en ny kollega velkommen, der deler vores tro på, at det skaber værdi for borgere og lokalsamfundet, når vi udvikler vores ledelse og styrker samarbejdet både internt og eksternt. Samtidig glæder vi os til, at Søren vil bidrage med sine gode erfaringer fra Skanderborg, siger Anne Velling.

Søren Aalund kommer til Mariagerfjord Kommune med en flot kommunal karriere i bagagen. De seneste ni år har han virket som leder i Skanderborg Kommune. Først som souschef for Fagsekretariatet i Børn og Unge og siden 2016 som koncernchef med ansvar for kommunens samlede børne- og ungeområde.

Han afløser Peter Møller Rasmussen, som gik på pension ved udgangen af juli efter godt og vel 10 år som direktør hos Mariagerfjord Kommune.

Søren Aalund er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet. Han er gift med Stine Harder, som er folkeskolelærer. Sammen har de tre børn på 17, 14 og 8 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce