Annonce
Navne

Ny vicerektor på Mariagerfjord Gymnasium

Michael Madsen er uddannet cand.scient. med sidefag i idræt. Pressebillede
Michael Madsen er navnet på Mariagerfjord Gymnasiums nye vicerektor. Han er et kendt ansigt på skolen, hvor han har været ansat siden 2005.
Annonce

Randers: 46-årige Michael Madsen har været konstitueret vicerektor siden august, hvor rektor Jette Engelbreth gik på pension. I løbet af efteråret har der været et ansættelsesforløb, der først resulterede i ansættelsen af Søren Urup som ny rektor – og nu Michael Madsen som ny vicerektor.

Michael Madsen er uddannet cand.scient. med sidefag i idræt, men egentlig var det ikke en karriere i gymnasieverdenen, der lå lige for. Gymnasiets nye vicerektor har således både arbejdet hos en landmand, gravet fjernvarmerør ned og arbejdet hos en snedker. Han er efter eget udsagn et godt eksempel på, at man sjældent går den lige vej, før man finder sin rette hylde.

Inden han besluttede at følge vejen til gymnasiet, læste han idræt som sidefag på Aarhus Universitet. Her arbejdede han som underviser på Center for Idræt, hvor han blandt andet skulle bedømme den tidligere landsholdsspiller Flemming Povlsen til sygeeksamen i faget fodbold. Eksamen endte med en topkarakter – og blev en ud af mange bedømmelser, der siden fulgte i arbejdet som gymnasielærer.

På Mariagerfjord Gymnasium underviser Michael Madsen i biologi, idræt og bioteknologi. I 2010-2011 rykkede han ind på ledelsesgangen, først som inspektor og siden som uddannelsesleder. Dermed er stillingen som vicerektor en naturlig forlængelse af de mange opgaver, han hidtil har siddet med, og han ser frem til at starte.

Michael Madsen tiltræder som vicerektor 1. januar. Christian Møller fortsætter som konstitueret uddannelsesleder resten af skoleåret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce