Annonce
Erhverv

Ny virksomhed på vej til Randers - Saxe Group bygger fabrik med foreløbig 30-40 ansatte

Saxe-ejer Ulrik Gert Nielsen glæder sig til at bygge fabrik i Randers. Foto: Saxe Group
I Sdr. Borup er der i forvejen gang i masser af erhvervsbyggeri, fortrinsvis af eksisterende randersvirksomheder, som flytter i nye og mere tidssvarende faciliteter. Men Saxe Group, som har købt jord og vil bygge ny fabrik, er tilflytter.

Randers: Går alt efter planen, vil Saxe Group, der fremstiller automatiseringsanlæg til fødevare- og medicoindustrien, indvie en nyopført fabrik på Metervej i Sdr. Borup i januar 2022.

Det oplyser Saxes indehaver Ulrik Gert Nielsen.

Saxe Group har hovedkontor i Værløse og driver i dag produktionsanlæg i Hvidovre og i Laurbjerg i Favrskov Kommune. Og det er de to produktionsanlæg, som flytter sammen i den kommende fabrik i Sdr. Borup.

Annonce

Så snart de sidste tilladelser er i hus, går byggeriet i gang.

- Grunden er købt, og byggeriet er bestilt, så vi venter blot på den endelige byggetilladelse, som vi regner med at have tids nok til, at planen holder, siger Ulrik Gert Nielsen.

Han fortæller, at indflytningen til sin tid vil ske i to trin. Først flyttes Laurbjerg-afdelingen med sine 20 medarbejdere til Randers, og kort efter følger ansatte og maskiner fra Hvidovre.

- Til en start bliver vi dermed en 30-40 mand i Sdr. Borup, siger Ulrik Gert Nielsen.

Derfor Randers

Når man har valgt Randers om hjemsted for de nye produktionsfaciliteter, skyldes det flere ting. Dels er anlægget i Laurbjerg ikke længere tidssvarende, dels er placeringen i Sdr. Borup lige ved E45 optimal.


Grunden er købt, og byggeriet er bestilt, så vi venter blot på den endelige byggetilladelse, som vi regner med at have tids nok til, at planen holder.

Ulrik Gert Nielsen, indehaver af Saxe Group


Medvirkende er også, at to af Saxes store kunder har hjemme i Randers. Det er Berry Superfos på Haraldsvej samt Toppac, som lige nu bygger ny fabrik ligeledes i Sdr. Borup. Begge disse virksomheder laver - ligesom cirka halvdelen af Saxes kunder i øvrigt - plastemballager til fødevareindustrien. Den anden halvdel af kunderne hører hjemme i medico-branchen.

- Og så er jeg jo ikke helt ukendt med området i forvejen, siger Ulrik Gert Nielsen, der er vokset op på Djursland og har fået sin studenterhue på gymnasiet i Paderup.

I alt bliver den nye fabrik 3500 kvadratmeter stor fordelt med 3000 kvadratmeter til produktionen og 500 til administrationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Landdistrikter står højt på politikernes dagsorden: Alle vil gøre noget for at fastholde den gode udvikling

Annonce