Annonce
Fodbold

Ny Vivild-træner er bookmakers nedrykningsfavorit

Vivild kunne juble over at overleve i Serie 1 i efteråret. Lørdag tager de hul på en ny sæson med en ny cheftræner i spidsen. Arkivfoto: Jakob Lerche
Når Vivild lørdag eftermiddag tager hul på sæsonen i Serie 1 med en udekamp mod Dronningborg, er det som nedrykningsfavoritter hos Bet25. Michael Blom har overtaget trænerposten fra Dennis Holmgaard, og han erkender, at det handler om at undgå nedrykning.

Randers: I efteråret reddede Vivild skindet i Serie 1 i sidste spillerunde med en sejr på udebane mod Kristrup, og skal man tro bookmakeren Bet25, bliver den forestående sæson også en kamp for overlevelse for den norddjurske fodboldklub.

Vivild giver tolv gange pengene igen – mest af alle hold – hvis de vinder Serie 1-puljen, og det scenarie er da heller ikke på tale på Djursland.

- Det handler om overlevelse. Vi skal lære hinanden at kende i min første sæson som træner, og så er målsætningen at ende i top fem, så vi undgår nedrykning og playoff. Jeg tror godt, at vi kan spille lige op med de bedste hold i kredsen på de gode dage, men omvendt kommer der med garanti også dage, hvor vi kommer til at se dumme ud, og dem skal vi minimere, fortæller Michael Blom, der tidligere har været træner i Randers Freja og Vorup.

Den nye Vivild-chef har overtaget fra Dennis Holmgaard, som er taget til Serie 1-konkurrenterne fra Kolind/Perstrup.

Annonce

Vinderodds fra Bet25 Serie 1, pulje 7

Lemming IF 2.90

Kjellerup IF 3.50

Kristrup Boldklub 4.00

Kolind/Perstrup IF 6.00

Dronningborg Boldklub 7.00

FC Silkeborg 8.00

Kvik/Aalestrup IF 10.00

Vivild IF 12.00

Ingen store stjerner

Holdet fra Norddjurs indledte seks træningskampe med at tabe 0-3 til FC Djurslands Danmarksseriehold. Efterfølgende blev det til et 0-1-nederlag til Serie 1-konkurrenterne fra Dronningborg, inden den første sejr kom over Kolind/Perstrup, der blev besejret 2-1.

Derpå fulgte et snævert nederlag mod Vorups Jyllandsseriehold, inden Nørager fra Serie 3 for alvor satte gang i bekymringerne.

- Det var på ingen måde ufortjent, at Nørager vandt 2-1. Jeg tror, at det fik spillerne til at indse, at tingene ikke kommer af sig selv. I den sidste test mod Helsteds Jyllandsseriehold var vi bagud 0-2 og kom tilbage til 2-2, og det skal vi tage med. Hvis vi følger de ting, vi aftaler, så lykkes det for os. Det er som hold, at vi skal klare os, for vi har på ingen måde de store stjerner, fortæller Michael Blom.

Profilers farvel

Over vinteren har Vivild sagt farvel til Henrik Borup på den offensive midtbane, der er taget til Brabrand i 2. division, mens også Stig Zacher, der i sidste sæson var den foretrukne mand i front, er taget med Dennis Holmgaard videre til Kolind/Perstrup.

Ingen nye er kommet ind som erstatning for de to offensive profiler.

- Vi har omskolet nogle spillere til at være mere offensive i træningskampene, og det kører vi videre med i turneringen. Jeg håber, at vi kan lave Michael Jensen om til en decideret angriber. Han har scoret fire gange i træningskampene, og det er planen at lægge ham fremme, selvom han har været vant til at spille stort set alle andre pladser, forklarer Michael Blom.

Vivild indleder sæsonen på udebane mod Dronningborg lørdag klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce