Annonce
Randers

Ny zoneterapiklinik i Toldbodgade i Randers midtby

Anne Herdel har åbnet Randers Zoneterapi hos Thomsen Fysioterapi & Osteopati, Toldbodgade 3. Pr-foto
Randers er blevet en zoneterapiklinik rigere, idet sundhedsvirksomheden Thomsen Fysioterapi & Osteopati åbner endnu en specialklinik på adressen i Toldbodgade.
Annonce

Randers: Det er blot en måned siden, at Randers Skulderklinik åbnede som en specialafdeling af Thomsen Fysioterapi & Osteopati, Toldbodgade 3, i Randers midtby.

Nu er Thomsen Fysioterapi & Osteopati klar med en ny specialafdeling, idet zoneterapeut Anne Herdel 26. maj havde officiel åbningsdag for Randers Zoneterapi på adressen i Toldbodgade.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor man ved trykpåvirkning og stimulation af veldefinerede reflekszoner på og under fødderne kan forbedre funktionen et andet sted i kroppen.

Hver del af kroppen og dens organer er direkte reflekteret i og forbundet med en zone under foden. Zoneterapeuten vil kunne finde og afhjælpe de steder i kroppen, der er påvirket af sygdom, ubalancer og som giver smerte og problemer. Behandlingsmetoden har vist sig yderst effektiv i behandlingen af en lang række lidelser hos voksne, børn og babyer.

Annonce

Tyvstartede med behandlinger

- Vi danskere er blevet vilde med alternativ behandling så som massage, zoneterapi og akupunktur. Rent faktisk er zoneterapi den tredjemest populære alternative behandlingsform i Danmark og har formået at bevæge sig op på linje med det etablerede sundhedsvæsen og de gamle konventionelle behandlingsmetoder, siger Anne Herdel i en pressemeddelelse.

Oprindeligt er Anne Herdel uddannet ergoterapeut, hvilket hun også praktiserer, da hun sideløbende er en del af teamet omkring Randers Neuroklinik på samme adresse.

- Jeg mangler lige den sidste del for at for at blive færdiguddannet autoriseret zoneterapeut, men er allerede tyvstartet med at behandle zoneterapikunder i vores nyetablerede klinik, fortsætter Anne Herdel i pressemeddelelsen og tilføjer, at hun er kommet godt fra start.

- Jeg har allerede haft mange kunder, der vil gøre noget godt for dem selv og løbe lidt længere på literen, fortæller hun.

Annonce

Tæt på et komplet hus

Med den nye zoneterapiklinik er al sundhedsbehandling nu samlet ét sted, og det glæder klinikejer og fysioterapeut Finn Thomsen.

- Det har af flere årsager længe været et stort ønske at få tilknyttet en zoneterapeut til vores sundhedsvirksomhed. Dels fordi zoneterapi er et supergodt og anerkendt behandlingsredskab, men også fordi det passer perfekt ind i vores øvrige behandlingstilbud på specialklinikken, siger Finn Thomsen.

Selv om han ikke på nuværende tidspunkt kan pege på noget, der mangler, så vægrer han sig ved at erklære, at Thomsen Fysioterapi & Osteopati nu er et komplet sundhedshus.

- Vi er tæt på, men tiden har det med at skabe nogle behov i befolkningen, behov som vi på nuværende tidspunkt måske ikke dækker. På samme måde kan der opstå et behandlingskoncept i udlandet, hvor vi tænker, at det kunne mange i Randers få god gavn af, siger Finn Thomsen og tilføjer, at han med Thomsen Fysioterapi & Osteopati har følgende målsætning:

- Vi vil gøre vejen til sundhed let tilgængelig for alle kronjyder og vil gerne give alle optimale muligheder for at få den bedst mulige kvalitetsbehandling, genoptræning og velværebehandling. Og vel at mærke til en pris, hvor alle kan være med, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce