Annonce
Navne

Nyansatte præster på kursus i Randers

Domprovst Poul Henning Bartholin er blandt indlederne. Arkivfoto
Kurset er obligatorisk for præster i tre stifter.

Skt. Andreas Kirke i Randers er ramme om et daglangt kursus for nyansatte præster i folkekirken tirsdag den 29. oktober. Kurset arrangeres af tre stifter, Aarhus, Viborg og Aalborg, og er obligatorisk for alle, der har fået deres første stilling i folkekirken inden for det seneste år før kursusdatoen og med en ugentlig arbejdstid på over otte timer.

Programmet indledes af domprovst Poul Henning Bartholin, Aarhus Stift, hvis emner er "Fra Jellingstenen over reformationen til nutidens folkekirke".

Uddannelseskonsulent og sognepræst Laura Gylden-Damgaard, Egå, belyser emnet "Folkekirkens mange gudstjenester, bryllupper og begravelser".

To stiftskontorcheder, nemlig Jette Madsen, Aarhus Stift, og Bodil Abildgaard, Viborg Stift, behandler i fællesskab emnet "Folkekirkens opbygning - hvor kommer pengene fra"?.

Stiftsfuldmægtig Marie Johansen og Benny Rosenqvist, Foreningen af Kirke- og Kirkegårdsansatte, forkortet FAKK, belyser emnet "Folkekirkens som vor fælles arbejdsplads", hvorefter studenterpræst Nanna Holm, Aalborg Stoift, runder af med emnet "Sognet som en del af en sammenhæng".

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Konsulentfirma skal løse krisestemning i 'galehuset': Byrødder indkaldt til fortrolige samtaler

Danmark

Betjentsøn bragede ind i Diana: - Politiet skjulte sandheden og jeg blev dømt

Annonce