Annonce
Randers

Nybyggeri i Sydbyen: 20 rækkehuse skyder op ved Hjortevej

Skiltet i vejkanten på Grenåvej ind mod Randers, der gør opmærksom på, at nu bygges 20 nye rækkehuse på grunden, hvor der tidligere lå en planteskole. Foto: Frank Pedersen
Der er stor interesse for de nye rækkehuse i Sydbyen ved Hjortevej. Tre af de 20 boligerne var solgt inden salget blev officielt.

Randers: Bilister, der de seneste dage har benyttet Grenåvej, til at komme ind til Randers har ikke kunnet undgå at lægge mærke til, at der er kommet et nyt skilt i vejkanten. Et skilt der annoncerer, at der nu opføres rækkehuse på den grund ved Hjortevej, der tidligere lagde jorde til en planteskole.

Bygherre er Hjortevej Aps fra Hobro, og det er det lokale Nybolig Bjørn & Ankersen, der står for salget.

- Der bliver tale om 20 et-plans rækkehuse på omkring 120 kvadratmeter, fortæller Christian Bjørn fra Nybolig.

- Og der har været god interesse for projektet. Allerede inden salget blev officielt, var der fem, der havde vist interesse, hvoraf de tre har underskrevet en købsaftale. Og bare ti minutter efter skiltet blev sat op, havde yderligere tre ringet, fordi de var blevet interesseret, fortsætter Christian Bjørn, der tilføjer, at det godt kan betale sig at være hurtig, hvis man er interesseret i de nye boliger i Sydbyen.

- Hurtige købere kan nemlig stadig nå at være medbestemmende, når det kommer til materialer i forhold til køkken, badeværelser og skabe, siger han.

I og med der kun er skrevet købsaftale på tre af de 20 rækkehuse, er det for tidligt at sige præcist, hvilken type købere, der finder de nye boliger interessante, men generelt mener Christian Bjørn, at de vil være attraktive både for yngre førstegangskøbere og de lidt ældre, som i en del år har haft et hus med en stor have, men nu er på udkig efter en bolig med en lille have, der ikke kræver den store vedligeholdelse.

- Rækkehusene vil også være attraktive for de, der i forvejen bor i Sydbyen, og gerne vil flytte i nybyggeri i området, siger han.

Derudover fremhæver Christian Bjørn, at alle boligerne indeholder to badeværelser og tre værelser, hvoraf det ene er placeret ved stuen og således kan inddrages, hvis man foretrækker et større stueareal. Og så er varmeomkostningen i de nye rækkehuse estimeret til at kunne holdes indenfor 5.000 kroner om året.

Det er planen, at byggeriet skal stå klart til indflytning 1. maj 2020 og Christian Bjørn oplyser, at afhængig af interessen for de 20 rækkehuse, har bygherren sikret sig mulighed for endnu en etape på otte boliger på den grund på Hjortevej, hvor der nu ligger en gård, som i givet fald vil blive revet ned.

Annonce
Sådan er det planen, at de 20 nye rækkehuse på Hjortevej skal tage sig ud. Illustration: Nybolig Bjørn & Ankersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Randers For abonnenter

Fødevarestyrelsen har siden februar haft fokus på at sanktionere chaufførerne mindre

Annonce