Annonce
Randers

Har du set? Randers har fået nye cykeltællere og cykellæn

Randers Kommune har sat fire nye cykellæn op i Randers midtby, der skal gøre det nemmere for cyklister at holde for rødt og hurtigere at komme af sted, når det bliver grønt. Desuden har kommunen sat to nye cykeltællere op på travle cykelveje. PR Foto
Randers Kommune forsøger nu at gøre det lettere at være cyklist i Danmarks sjettestørste by.

Randers: Randers Kommune har sat fire nye cykellæn op i Randers midtby, der skal gøre det nemmere for cyklister at holde for rødt og hurtigere at komme af sted, når det bliver grønt.

Desuden har kommunen sat to nye cykeltællere op på travle cykelveje.

Cykellænene er stativer med et greb i toppen, som cyklister kan holde fast i og en plade, som de kan hvile deres ene fod på.

Cyklister på Hobrovej og de mange pedalatleter, der hver dag cykler over Den Blå Bro, kan I fremtiden også se frem til at blive registreret af to cykeltællere.

Tallene fra tællerne kan kommunen bruge til blandt andet at følge med i udviklingen af cykeltrafikken centrale steder i Randers midtby.

De nye cykellæn kan bruges på begge sider af krydset Havnegade/Kulholmsvej/Østergrave, i Vestergade i krydset Vestervold/Vestergade og på Hobrovej i krydset Vestervold/Hobrovej.

De fire nye cykellæn og de to cykeltællere er led i cykelprojektet "Cykling i byen."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Randers For abonnenter

Fødevarestyrelsen har siden februar haft fokus på at sanktionere chaufførerne mindre

Annonce