Annonce
Randers FC

Nye drillerier: Randers FC håner igen AGF forud for lokalopgør

Sidsts AGF mødte Randers FC endte kampen 1-1 - et resultat som kun århusianerne kunne bruge til noget, Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC varmer op til søndagens lokalopgør med at "afsløre" fem kasserede punkter i AGF's netop offentliggjorte 2025-plan.
Annonce

FODBOLD: Det er efterhånden ved at være en tradition, at Randers FC med mere eller mindre humoristiske indslag forsøger at gejle en stemning op forud for de årlige opgør i Superligaen mod AGF.

Søndag er der netop østjysk lokalopgør i Randers, når AGF kommer på besøg og fredag varmer Randers FC op til kampen med at præsentere, hvad klubben selv mener, er det oprindelige udkast til den 2025-plan, som AGF præsenterede 12. september i år.

Illustration: Randers FC

På Twitter meddeler Randers FC derfor: Breaking!

"Vi har ad veje (som vi helst ikke vil fortælle mere om) fået fat i det oprindelige udkast til AGF's sportslige målsætninger i deres 2025-plan."

Blandt de kasserede målsætninger er blandt andet at 'Polle' - som er kælenavnet for Nicolai Poulsen, som AGF hentede i Randers - skal have under 100 kort og at århusianerne skal sejre i Randers på søndag.

Målsætningen er ifølge opslaget kasseret - fordi det ikke er realistisk - med en hilsen fra Fornais - som vi her på Århus Stiftstidende gætter på er randrusiansk for Fournais - AGFs bestyrelsesformand Lars Fournais.

"Vi glæder os til at få besøg af en af Skandinaviens topklubber på søndag kl. 16 til et brag af en kamp."

Søndag omkring klokken 18 ved vi så, om det sidste forslag på det "kasserede" forslag til målsætning alligevel var realistisk.

Annonce

Tørrede røv i Amini

Det er som sagt ikke første gang, at der bliver forsøgt gjort grin med AGF. Forud for et lokalopgør i marts 2017 offentliggjorde Randers FC en video, hvor klubbens daværende direktør Michael Gravgaard tørrede røv i en AGF-spillertrøje med Aminis navn på ryggen. Mustafa Amini er og var meget lidt populær i Randers efter at australieren skiftede fra "lillesøster" i Randers til "storebror" i Aarhus.

Videoen var et svar til AGF, som samme dag havde indrykket en helsides-annonce i Randers Amtsavis med et AGF-logo og teksten "Rend'os i r....!".

Forud for AGF og Randers FC's duel om en plads i Europa League-playoff i 2019, indrykkede Randers FC inden det første opgør en annonce, der viste AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen som tyveknægte, og forud for returopgøret brugte klubben valgplakater til at håne århusianernes resultater i Europa på sociale medier.

Annonce

AGF-fans fremstillet som masochister

I oktober 2019 var Randers FC's hilsen så rettet mod AGF’s fans, som ifølge Randers FC betaler for smerte.

I en annonce blev AGF’s udebaneafsnit på stadion i Randers afbilledet med teksten:

- Velkommen til masochisternes årskongres – we pay for pain.

Nedenfor var indsat klubbernes logo, men AGF'ernes har lige fået en kærlig overhaling.

Kæder var spændt omkring klublogoet, et rødt stearinlys dryppede fra det ene hjørne og der var placeret en pisk i bunden.

Annonce

Juncker sparket ned

Rivaliseringen mellem de to klubber har ofte vakt røre. Ikke mindst de efterhånden talrige gange, at AGF har hentet spillere og ledere fra Randers FC. Som beskrevet fik Amini "kærligheden at føle" efter sit klubskifte. Det samme gjorde også Elmar Bjarnason og Kasper Junker.

Sidstnævnte fik en særdeles hård behandling på banen, da han i sit første lokalopgør mod Randers FC som AGF'er. Skifte var åbenbart mere end Randers FC's Mads Fenger kunne kapere, og med en vanvittig tackling sendte han sin tidligere holdkammerat i græsset. En tackling som de fleste var enige om burde have været 'belønnet' med et direkte rødt kort, men Mads Fenger slap med skrækken.

Bedre blev det ikke, da han i et interview efter kampen gav udtryk for, at han var særligt efter Kasper Junker under kampen, da Junker for nylig havde skiftet klub fra Randers til AGF.

Fodboldens Disciplinærinstans gav efterfølgende Mads Fenger en administrativ advarsel for usportslig adfærd på grund af udtalelserne til TV3 Sport efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce