Annonce
Randers

Nye institutioner er et skridt nærmere

Genrefoto: Ina Penning/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Byrådet har nedsat et udvalg, der skal følge planerne om et nyt plejecenter, en daginstitution og en idrætshal i Dronningborg til dørs.

RANDERS: Planerne om at opføre et nyt plejecenter, en daginstitution og en idrætshal i Dronningborg får nu følgeskab af et nyt rådgivende udvalg. Udvalget får blandt andet til opgave at udforme en fælles vision for projektet, har Randers Byråd besluttet på mødet 18. maj 2020.

Det nye, midlertidige udvalg vil løbende blive orienteret og involveret i proces og beslutninger i planerne om at de nye institutioner. Samtidig får udvalget til opgave at udforme en fælles vision for samspillet mellem det nye plejecenter, hallen og daginstitutionen

Nybyggeriet har en samlet anlægssum på knap 180 millioner kroner. Penge, som byrådet afsatte i forbindelse med budgetaftalen for perioden 2020-2023.

I alt er der afsat godt 20 millioner kroner til den ny daginstitution og 130 millioner kroner til et nyt plejecenter med 60 lejligheder og tilhørende servicearealer. Derudover har byrådet afsat 19 millioner kroner til den nye idrætshal.

Ifølge en foreløbig tidsplan vil de nye byggerier være klar til brug i midten af 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Fra rødt kort til drømmemål: Piesinger nyder succes i Randers FC

Annonce