Annonce
Navne

Nye konsulenter hos Erhverv Randers

<p>Carsten Kruse</p>
Erhverv Randers har fra 1. oktober ansat to nye konsulenter,Troels Hedelund og Carsten Kruse.
Annonce
Troels Hedelund
Troels Hedelund kommer fra et job som marketingchef hos Risskov Travel Partner, men han har også haft ansvaret for både it og forretningsudvikling. Troels har været ansat hos en HD i Marketing Management fra AU. Han blev i øvrigt kåret som "Året unge erhvervsleder" i JCI i 2015.
Carsten Kruse
Troels Hedelund er 30 år og gift med Lilian, som han har 2 piger på 2 og 0 år med. Han er vokset op i Spentrup, men bor i dag mellem Randers og Rosted.
Carsten Kruse har været selvstændig siden endt gymnasieuddannelse og har igennem de sidste 8 år haft egne virksomheder inden for flere forskellige brancher. Sideløbende har han siddet i flere bestyrelser og direktioner, og har derigennem bred erfaring med sparring til de fleste typer virksomheder.
Carsten Kruses stilling er i første omgang på deltid, hvilket vil sige, at han arbejder mellem 20-25 timer om måneden hos Erhverv Randers.
Carsten Kruse er 28 år og kommer oprindeligt fra Djursland, men flyttede til Randers for 10 år siden, og er i dag bosat i Kristrup sammen med sin kæreste, Michelle og sine to børn på 2 og 0 år.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Annonce