Annonce
Navne

Nye kræfter i spidsen for Spar Nord Randers

John G. Nielsen tiltræder pr. 1. maj stillingen som ny direktør i Spar Nord Randers. Pressefoto
John G. Nielsen (52) tiltræder pr. 1. maj stillingen som ny direktør i Spar Nord Randers, hvor han fremover skal styrke banken som en synlig markedsledende aktør i området og samtidig sikre den fortsatte positive udvikling. Med sig har han over 33 års erfaring fra den finansielle verden – heraf 25 år med ledelse.

Med mere end 25 års ledelseserfaring indtager John G. Nielsen en central rolle i landets femtestørste bank, når han som nyudnævnt direktør fremover skal stå i spidsen for Spar Nord Randers. Her skal han stå i spidsen for den daglige drift for både privat- og erhvervsafdelingen, der i dag beskæftiger 25 medarbejdere.

John G. Nielsen er allerede et kendt ansigt i Spar Nord Randers, da han siden 2007 har bestredet stillingen som souschef i banken og dermed spillede en væsentlig rolle i forbindelse med opstarten af bankområdet i samarbejde med afgående direktør Torben Larsen. Han har derfor indgående kendskab til lokalområdet og til Spar Nord som bank og besidder således de helt rette kompetencer til at fortsætte arbejdet med at styrke bankens markedsposition.

- Siden 2007, hvor vi åbnede afdelingen, har vi oplevet en positiv udvikling, hvor vi både er vækstet på privat- og erhvervsområdet. Det er min klare ambition at fortsætte denne udvikling og videreføre de positive takter, som kendetegner afdelingen og vores rolle som bank i området, ligesom jeg vil sikre en fortsat synlighed i lokalsamfundet, fortæller John G. Nielsen. Han fastslår samtidig, at hans store fokus er på den personlige og nærværende rådgivning.

Annonce

Det vækker også glæde hos bankdirektør Lars Møller, at det netop er John G. Nielsen, der overtager stafetten efter Torben Larsen:

- Det er med stor glæde, at vi nu kan byde John G. Nielsen velkommen i direktørgruppen. Med sine mange år i banken, sine stærke lederkompetencer og ikke mindst sit indgående kendskab til branchen og lokalområdet er vi ikke i tvivl om, at John er den helt rette kandidat til at stå i spidsen for Spar Nord Randers.

Privat bor John i Vorup i Randers med sin samlever Birgitte. Sammen har de tre børn på henholdsvis 18, 21 og 24 år. Fritiden bruges på at omgive sig med familien og gode venner, mens sommerhusture, kulturarrangementer og cykelture også er prioriteret højt.

John G. Nielsen overtager direktørposten efter Torben Larsen, der har stået i spidsen for Spar Nord Randers siden etableringen i 2007.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce