Annonce
Østjylland

Nye krav til vilde forlystelser: Alle skal bære mundbind

I fem af Djurs Sommerlands forlystelser skal du nu bære mundbind. Til gengæld kan du stå kortere tid i kø, da forlystelserne igen må fyldes helt op. Foto: Anne Myrup Pedersen

Nimtofte: Fra tirsdag 7. juli må Djurs Sommerland skrue op for kapaciteten og fylde vognene i de største forlystelser med fartglade gæster. Den seneste måned har det ellers kun været tilladt at fylde vognene i de hurtigkørende forlystelser med ét eller to hold pr. tur.

- Det er rigtig godt, at vi nu må køre med fuld kapacitet i parkens mest populære forlystelser. Det skulle jo gerne betyde mindre ventetid for gæsterne, fortæller direktør Henrik Nielsen.


Annonce

Det er rigtig godt, at vi nu må køre med fuld kapacitet i parkens mest populære forlystelser. Det skulle jo gerne betyde mindre ventetid for gæsterne

Henrik Nielsen, direktør i Djurs Sommerland


I Djurs Sommerland har der været begrænsninger på fem af parkens største forlystelser, nemlig Tigeren, Dragekongen, Skatteøen, Juvelen og Piraten.

Krav om mundbind

Samtidig med, at det igen bliver tilladt at fylde forlystelserne, bliver der også indført et krav om, at alle gæster skal bære mundbind i de pågældende fem forlystelser.

- Vi opfordrer folk til selv at tage mundbind med, men vi sælger dem også ved de enkelte forlystelser, fortæller Henrik Nielsen, som understreger, at der kun er krav om mundbind i Tigeren, Dragekongen, Skatteøen, Juvelen og Piraten.

Hvis du planlægger at bruge en dag i Djurs Sommerlands vildeste forlystelser, er det nok en god ide at have en ordentlig stak mundbind med. Det er nemlig et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at mundbindene skal skiftes efter hver tur.

I begyndelsen af sæsonen skulle parkens gæster bestille billetter, inden de mødte op i parken, men den ordning er afskaffet igen. Dermed kan alle gæster blot møde op, når de vil en tur i parken.

Artiklen er opdateret i næstsidste afsnit, da vi i første udgave skrev, at det var Sundhedsstyrelsen, som forlangte nye mundbind efter hver tur. Dette er ikke korrekt, da kravet kommer fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Randers FC går til pause foran efter straffescoring

Annonce