Annonce
Navne

Nye medlemmer af repræsentantskabet i Djurslands Bank

Professor, ledende overlæge Lars Østergaard er nyt medlem af repræsentantskabet i Djurslands Bank.

Djurslands Bank valgte på sin nyligt overståede ordinære generalforsamling to nye medlemmer ind i bankens repræsentantskab.

Den ene er Lars Østergaard, professor, ph.d. og ledende overlæge ved Aarhus Universitetshospital. Lars Østergaard bor i Risskov, men har gennem sin opvækst fået et stort kendskab og tilknytning til Djursland, idet han som helt ung flyttede til Ryomgård og senere blev student fra Grenaa Gymnasium.

Lars Østergaard er uddannet læge fra Aarhus Universitetshospital i 1990 og har siden været tilknyttet universitetshospitalet; med en afstikker til Grenaa Sygehus og The Alfred Hospital i Melbourne. Han afsluttede sin ph.d. afhandling i 1995 og fik i 2000 suppleret sine titler med en doktorgrad. Siden 2003 har han været ledende overlæge og fra 2008 professor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, herunder infektionsmedicinsk afdeling. Han har her i 2020/21 været en af de førende og mest anvendte eksperter omkring formidling af fakta om covid-19.

Administrerende direktør Klaus Skovsen er nyt repræsentantskabsmedlem.

Det andet nye medlem af repræsentantskabet er Klaus Skovsen, administrerende direktør for Elkær Gruppen og uddannet cand.merc.aud. og statsautoriseret revisor. Klaus Skovsen bor i Silkeborg men kommer oprindeligt fra Djursland, hvor han også fik sin studentereksamen.

Klaus Skovsen var i en årrække partner hos EY og var i den periode underskrivende revisor for en række pengeinstitutter, herunder også Djurslands Bank. Han har således et indgående kendskab til banken og ikke mindst til bankens markedsområde.

Han tiltrådte i 2019 en stilling som administrerende direktør for Elkær Gruppen i Silkeborg, som varetager investeringer med videre for efterkommerne efter stifterne af Tvilum Møbelfabrik A/S. Han har herudover bestyrelsesposter i Sport 24 A/S, Plantas Group A/S og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold A/S.

I forbindelse med bankens ordinære generalforsamling 17. marts blev Klaus Skovsen valgt ind i Djurslands Banks bestyrelse, hvor han samtidigt blev formand for bankens revisionsudvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce