Annonce
Randers FC

Nye millioner i kassen: Storsponsor forlænger med Randers FC

Randers FC-direktør Henrik Jørgensen og Verdo-direktør Jakob Flyvbjerg Christensen (th.) er enige om at fortsætte parløbet. Pressefoto: Randers FC
Verdo og Randers FC har lavet en treårig forlængelse af hovedsponsoraftalen.
Annonce

Fodbold: En af de store økonomiske grundpiller under Randers FC står yderligere tre år.

Fredag meddeler den kronjyske Superligaklub, at Verdo, der har været en del af sponsorgrundlaget siden stiftelsen af Randers FC, har forlænget hovedsponsoratet for de kommende tre år.

– Med den nye aftale ønsker vi også at vise, at vi ikke bare støtter byens hold i den kommende sæson, men langt ud i fremtiden. Forhåbentlig medvirker det til at give klubben den nødvendige arbejdsro nu og i de kommende år.

– Fodbold på højeste niveau er vigtigt for fritidslivet i Randers, fordi det giver byen et stærkt samlingspunkt. Desuden medvirker topfodbold til at øge aktiviteterne for erhvervslivet i lokalområdet, og den udvikling ønsker vi fortsat at bidrage til, siger administrerende direktør i Verdo, Jakob Flyvbjerg Christensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Dialog med ny ledelse

På direktørkontoret i Randers FC vækker forlængelsen tilfredshed.


Fodbold på højeste niveau er vigtigt for fritidslivet i Randers, fordi det giver byen et stærkt samlingspunkt.

Jakob Flyvbjerg Christensen, direktør i Verdo


– Det er en fantastisk nyhed, at Verdo forlænger som hovedsponsor i Randers FC. Verdo har været med fra starten, og vi er meget stolte over, at samarbejdet med Verdo og hele deres organisation fortsætter ufortrødent. Vi har også haft en særdeles god dialog med den nye ledelse i Verdo, og vi har sammen ideer til, hvordan vi kan udbygge samarbejdet, siger administrerende direktør i Randers FC, Henrik Jørgensen.

Verdo-logoet  er både på forsiden af spillertrøjen samt vesttribunen på Cepheus Park Randers.

Parterne oplyser i pressemeddelelsen ikke noget om økonomien i den nye aftale, men der er ingen tvivl om, at hovedsponsoratet over en treårig periode udgør et anseeligt millionbeløb.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce