Annonce
Østjylland

Nye navne på Smukfest-plakaten: Gør jer klar til at synge "for eeeeeevigt"

De fleste danskere kan efterhånden synge med på Volbeats - måske - mest kendte sang "For evigt", efter sangen blev en landeplage hele sidste år. Foto: Linda Kastrup/Scanpix
Der er lagt op til folkefest og fællessang, når Smukfest byder det danske band Volbeat velkommen på dette års festival. Men en garvet og gedigen rocktjerne kigger også forbi.

AARHUS: Fire nye navne er netop blevet tilføjet til sommerens Smukfest-program.

Volbeat, Iggy Pop og Lisa Stansfield er alle på programmet om onsdagen, mens Herbie Hancock dukker op på festivalen lørdag.

- Volbeat spiller ikke mange festivaler i hjemlandet – og vi er super stolte over, at de nu har valgt Smukfest som scene for deres eneste danske koncert i 2020, lyder det fra Smukkest.

Bandet har ikke gæstet Skanderborg siden 2010, men været meget aktive på de internationale scener i mellemtiden.

Derudover lægger en af de helt tunge, internationale rocknavne også vejen forbi bøgeskoven til sommer: Den amerikanske sanger og sangskriver Iggy Pop.

- "The godfather of Punk” er et af Iggy Pops mange kælenavne. Vi taler om en kunstner, der ikke bare har holdt sig skarp siden slutningen af 60erne – men som også undervejs har inspireret masser af andre bands og solister, præsenterer Smukfest ham som.

Annonce

Holder vejret endnu

Holdet bag Smukfest holder stadig vejret i forhold til, hvordan corona-situationen udvikler sig i landet.

Det kan du læse mere om i denne artikel, hvor Århus Stiftstidende gør status på forårets og sommerens festivaler, koncerter og arrangementer.

- På Smukfest arbejder vi hver dag i håbet om, at vi til august er kommet på bagkant af coronakrisen og sammen trænger til og har brug for at holde en god og varm festival i Dyrehaven i Skanderborg, lyder det fra Smukfest i forbindelse med offentliggørelsen af de fire nye navne.

Der mangler endnu at blive præsenteret omkring tyve navne til musikprogrammet i skoven, heraf et enkelt internationalt stornavn.

De sidste navne følger frem mod midten af maj, hvor Smukfest er klar med hele programmet.

Allerede nu er navne som Tove Lo, Søs Fenger, Spleen United og Gavin Degraw på dette års plakat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce