Annonce
Nyhedsbrevet Randers

Nye politikere i bokseringen - nye boder i Randers Streetfood

Fra den socialdemokratiske liste får 25-årige Stine Eiby et forspring i valgkampen som suppleant for veteranen Henning Jensen Nyhuus, og på lokallisten Østbroen melder 10 kandidater klar, parat forud for kommunalvalget 16. november.

Hos Randers Streetfood på havnen er nye boder parat. Dertil søger spisestedet 10 nye medarbejdere.

Mere kritisk er situationen i øjeblikket på Regionshospitalet Randers, hvor et stort antal småfolk med RS-virus presser børneafdelingen.

Annonce

Velkommen i dagens nyhedsbrev, der giver vores abonnenter endnu et forspring som velorienterede om Randers og omegn netop nu.

Ny kvinde i Randers Byråd

Foto: Jan Szwed

Hvad sker det? Socialdemokratisk suppleant Stine Eiby sætter sig i stolen i Randers Byråd i stedet for forhenværende borgmester Henning Jensen Nyhuus, som er sygemeldt efter en skulderoperation fredag.

Hvorfor er det vigtigt? Som nummer fire på den socialdemokratiske liste ved det kommende byrådsvalg får Stine Eiby således en værdifuld mulighed for at profilere sig de nærmeste måneder.

Hvad skal der nu ske? Henning Jensen Nyhuus skal nu i genoptræning. Måske går det hurtigt, måske varer det resten af byrådsperioden, der slutter 31. december.

Læs hele historien her.

Nye boder i Randers Streetfood

Foto: Eva Maria Jørgensen

Hvad sker der? En ny burgerbar og en ny bod med grønt åbner i Randers Streetfood, som samtidig søger 10 nye medarbejdere.

Hvorfor er det vigtigt? Randers Streetfood er en væsentlig aktør på det randrusianske restaurations- og forlystelsesmarked, hvor virksomheden repræsenterer en vigtig fornyelse.

Hvad skal der nu ske? Med efterår på kalenderbladene har Randers Streetfood indført vinteråbningstider og har således ikke længere åbent for frokost på hverdage. Kun i weekenderne er der åbent fra klokken 11.30.

Læs hele historien her.

Østbroen klar med hele holdet

Foto: Annelene Petersen

Hvad sker der? Den nye lokalliste Østbroen, der hidtil har bestået af Erik Bo Andersen og Peter Møller Kjeldsen, er nu klar med et 10 mand stort hold, der skal sikre listen plads i det nye byråd i Randers.

Hvorfor er det vigtigt? Listen kæmper mod en klimabro i Randers C og for en østbro over fjorden og opstiller dermed alternative muligheder for vælgerne.

Hvad skal der nu ske? Valgkampen i Randers Kommune er for længst gået i gang, og fortsætter indtil afstemningsstederne lukker 16. november klokken 20.

Læs hele historien her.

Lille Marie og mange andre ramt af RS-virus

Foto: Annelene Petersen

Hvad sker der? Ualmindeligt mange børn er i øjeblikket ramt af RS-virus, heriblandt lille Marie, der er indlagt på Regionshospitalet Randers sammen med sin mor, Kathrine Thisted Petersen.

Hvorfor er det vigtigt? RS-virus rammer vores yngste, og de mest sårbare og hårdest ramte bliver indlagt og får hjælp fra en respirator. RS-virus smitter hurtigt i hele vuggestuen.

Hvad skal der nu ske? På Regionshospitalet Randers hjælper afdelingerne hinanden, så børneafdelingen kan klare presset, og vagtplanerne kan hænge sammen i en vanskelig periode.

Læs hele historien her.

Annonce
Randers For abonnenter

Byggeboom uden ende: Randers får 2400 nye boliger de kommende fem år

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Videoanalyse: Flot præstation burde have givet Randers FC point mod topholdet

Randers For abonnenter

Formanden for Dansk Cyklistforbund træder i pedalerne, når han skal frem: Hvorfor tage flyet til København, når man kan cykle?

Randers FC

Se højdepunkterne: Et tidligt FCM-mål gjorde det svært for Randers FC i topopgør

Randers

En ødelagt hofte og et usædvanligt iværksætter-gen fik Stevnstrup Løbet op at køre: - Jeg kan slet ikke lade være, lyder det fra kvinden bag

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Leder For abonnenter

Boligboom: Stop enhver form for pyller og klynk - byg for pokker

Randers

To sigtelser med fem minutters mellemrum i Randers

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Endnu et pizzeria i vælten: Skimmellignende belægninger giver sur smiley og bøde på 5000 kroner

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Annonce