Annonce
Østjylland

Nyt alarmselskab slår dørene op

<p>EK Alarm &amp; Sikring er en enkeltmandsvirksomhed, men Emil Krabbe samarbejder allerede med et par ekstra mænd, han kan trække på, hvis det bliver nødvendigt. Indsendt foto</p>

Virksomheden EK Alarm & Sikring har base i Hobro, men dækker hele Mariagerfjord og omegn med hjælp fra forskellige samarbejdspartnere.

Efter flere år i vagtbranchen kunne Emil Krabbe fredag åbne dørene til sin egen virksomhed »EK Alarm & Sikring« på Teglværksvej i Hobro.

Annonce

»Virksomheden har været undervejs et stykke tid, men fredag morgen kunne jeg endelig gå i luften med hjemmesiden og begynde at tage imod kunder, hvilket er skønt. Jeg har nemlig længe gerne villet starte for mig selv, og nu er tiden kommet,« lyder det begejstret fra iværksætteren, der er uddannet elektriker, og som siden har gennemgået flere kurser inden for alarm og sikring.

»Efter jeg havde gennemgået kurserne arbejdede jeg fire år i vagtbranchen, hvor jeg kørte rundt som alarmmontør og vagt,« fortæller han og fortsætter:

»Med udgangspunkt i min erfaring har jeg opbygget et omfattende kendskab til, hvad der er vigtigt for kunderne, og hvilke løsninger, der virker og giver maksimal sikkerhed. Jeg har lært, at det handler om tryghed, personlig service, en hurtig reaktionstid og nogle kvalitetsprodukter til den rigtige pris, så det er dét, jeg vil tilbyde mine kunder. Samtidig vil jeg sammen med kunderne løbende evaluere den opsatte løsning, så vi altid er helt sikre på, at den er tilpasset de aktuelle behov.«

Emil Krabbe forklarer desuden, at EK Alarm & Sikring altså både sælger alverdens løsninger inden for tyverialarmer og videoovervågning til privatpersoner og erhvervslivet, og ligeledes rykker ud, hvis uheldet skulle være ude, og alarmen går i gang.

»Mit primære dækningsområde er Mariagerfjord Kommune, hvor jeg selv kommer til at køre rundt som vagt - og så har jeg et par mænd tilknyttet, som jeg kan kalde ind på timebasis i de travle perioder, eller hvis der eksempelvis er to alarmer to forskellige steder, der går i gang samtidig,« fortæller han.

Selv om Emil Krabbe primært fokuserer på at skaffe kunder i fjordkommunen, betyder det dog ikke, at folk, der bor andre steder, ikke kan handle hos ham.

»Jeg vil meget gerne sælge både alarmer og overvågningsudstyr til alle og uanset, hvor mine kunder bor, er det mig, der står for al service og rådgivning. Desværre er der jo grænser for, hvor hurtigt jeg kan rykke ud som vagt til en kunde i eksempelvis Randers, når jeg selv bor i Hobro. Derfor samarbejder jeg med flere andre lokale vagtselskaber, hvilket betyder, at det vil være et vagtselskab i Randers, der rykker ud, hvis en alarm hos en kunde i den by pludselig går i gang. Dermed er mine kunder altid sikret hurtig hjælp,« fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce