Annonce
Navne

Nyt ansigt i frivilligcenter

Fie Aksglæde Wognsen. PR-foto
Fie Aksglæde Wognsen skal tage hånd om de børn og unge, der udfordres i deres dagligdag med ensomhed og mistrivsel.
Annonce

Randers: Fie Aksglæde Wognsen er ansat som koordinator med afsæt i projektet "Du er ikke alene". Det er et projekt i samarbejde med TrygFonden. Det er et projekt, der skal tage hånd om de børn og unge, der udfordres i deres dagligdag med ensomhed og mistrivsel.

Som Fie Aksglæde Wognsen udtrykker det, så er hun utrolig glad for at være en del af Frivilligcenterets indsats i Mariagerfjord Kommune:

- Vi kan – sammen med alle de seje frivillige – gøre en kæmpe forskel for at forebygge ulighed og styrke sammenhængskraften i lokalsamfundet. Jeg glæder mig til at møde foreninger, frivillige og borgere i den kommende tid. Har du en god idé, eller går du med tanker om at blive frivillig? Så giver jeg gerne en kop kaffe, siger Fie Aksglæde Wognsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Sociolog

Hun har været involveret i foreningslivet siden 2010, både som frivillig, foreningsstifter og i andre koordinerende roller. Ligeledes har hun været ansat som udviklingskonsulent hos Aalborg Kommune, hvor hun de seneste to år har arbejdet med at forbedre vilkårene for unge pårørende til demensramte. Hun været særligt optaget af arbejdet med udsatte børn og unge. En interesse hun har underbygget med en bachelor samt en kandidatuddannelse i sociologi fra Aalborg Universitet. Privat bor Fie Aksglæde Wognsen med sin kæreste i Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce