Annonce
Randers

Nyt ansigt i Frivilligcenteret Mariagerfjord

Eva Dong. Indsendt foto
Annonce

Eva Dong er fra 1. september 2020 startet som praktikant i Frivilligcenteret. Her vil hun i de næste fire måneder være en integreret del af teamet, hvor hun får lov til at varetage forskellige opgaver. Evas hovedopgaver bliver at undersøge, understøtte og muligvis igangsætte mødesteder for socialt udsatte grupper samt kortlægge og herved udarbejde en frivillighedsundersøgelse for Mariagerfjord Kommune.

I forbindelse med Evas første dag i Frivilligcenteret udtaler hun:

- Jeg er blevet budt varmt velkommen af både ansatte og frivillige. Jeg ser meget frem til at komme i gang med mine opgaver og møde endnu flere nye ansigter. Jeg er sikker på, at det bliver nogle spændende og lærerige måneder i Mariagerfjord.

Eva er i gang med sit sidste år på sin kandidatuddannelse i sociologi på Aalborg Universitet. Hendes emnespecialisering dækker over ”sociale fællesskaber og sociale forskelle” med hovedvægt på civilsamfund og frivillighed.

Derudover er Eva ansat som studentermedhjælper på et forskningsprojekt hos Aalborg Universitet, der undersøger samskabelse mellem frivillige og kommunale aktører i Aalborg Kommune. Hun har selv været aktiv frivillig siden 2003. Privat bor Eva med sin kæreste i Aalborg Centrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Annonce