Annonce
Randers

Nyt ansigt ved Mariagerfjord Erhvervsråd

Lars Dahl Vester ansat som erhvervskonsulent.Indsendt foto
Annonce

Mariagerfjord Erhvervsråd har pr. 3. august ansat Lars Dahl Vester som ny erhvervskonsulent.

Lars, der er 48 år, er bosiddende i Løgstrup ved Viborg og har de seneste par år været ansat som salgschef for et konsulentfirma. Lars er uddannet civilingeniør og har i den forbindelse i sin karriere arbejdet i forskellige produktionsvirksomheder.

- Jeg glæder mig meget til igen at skulle arbejde tæt sammen med en række produktionsvirksomheder og til at være med til at udvikle og forbedre dem på baggrund af min viden og erfaringer inden for produktionsbranchen.

Hos Mariagerfjord Erhvervsråd kommer Lars til at arbejde med rådgivning af både etablerede virksomheder og iværksættere sammen med de to øvrige erhvervskonsulenter og erhvervschefen.

Erhvervschef Michael glæder sig også over Lars’ ansættelse.- Vi er meget glade for at have Lars med på holdet. Det betyder, at vi bliver endnu stærkere som erhvervsråd, da Lars’ kompetencer supplerer de øvrige konsulenters. Det er en fordel, at Lars har en baggrund som civilingeniør, når vi skal konsultere produktionsvirksomheder omkring logistik, produktion- og automatiseringssystemer.

Med Lars’ ansættelse er der fem fuldtidsansatte i Mariagerfjord Erhvervsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Randers FC For abonnenter

Karakterer efter fuseren mod AGF: En fornem styrmand var ikke nok

Annonce