Annonce
Randers

Nyt boligområde på vej i Helsted

Et nyt villakvarter med rækkehuse og parcelhuse er planlagt på et 11,8 hektar stort område ved Nordskellet og Højmarksvej i Randers NV. Det er firmaet Birch Ejendomme, der håber på aom kort tid at kunne sætte gang i byggeriet. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Lokalplan for 170 nye boliger sendes i disse dage i høring. Bygherre forventer at boligerne står klar til indflytning i løbet af 2020 og 2021.

RANDERS: Et 118.000 kvadratmeter stort areal nord for Nordskellet i Helsted er udset til at skulle huse 170 nye boliger. Lokalplanen, der skal udstikke rammerne for det nye boligområde, bliver i disse dage sendt i høring, hvorefter byrådet i Randers skal nikke ja til planerne. Firmaet Birch Elendomme skal stå for det store byggeri.

- Vi håber at få lov til at bygge 139 boliger i rækkehuse samt 31 parcelhuse på arealet i Helsted, siger Torben Dalby Ravn fra udviklingsafdelingen hos Birch Ejendomme.

Boligerne vil være i varierende størrelser.

- Vi vil skabe et boligområde med både udlejningsboliger: rækkehusene. Og ejerboliger - parcelhusene. Og vi vil tilbyde boliger i størrelser, der både henvender sig til børnefamilier, par og enlige.

Planerne for det nye boligområde vil være i høring i otte uger, hvor man kan komme med eventuelle indvendinger mod byggeriet. Men Torben Dalby Ravn tror på, at det skitserede byggeri vil kunne godkendes forholdsvis let.

- Vi har tilstræbt at vores byggeri skal passe til området.

Birch Ejendomme vil stå klar til at skyde byggeriet i gang så snart lokalplanen er vedtaget i byrådet. Alt efter hvornår det bliver, forventer Torben Birch Ravn at boligerne vil stå indflytningsklar i løbet af 2020 og 2021.

- Vi vil lade folk flytte ind, efterhånden som huse og rækkehuse står færdige, siger han.

170 nye boliger i Randers kan lyde som en meget stor pakke at skulle have afsat, men det giver ikke Torben Dalby Ravn søvnløse nætter.

- Det er selvfølgelig meget attraktive og moderne boliger, vi bygger omgivet af attraktive fællesarealer. Og da Randers er en by i vækst, er jeg tryg ved, at vi nok skal kunne tiltrække beboere til de nye boliger.

Annonce
Vi vil skabe et boligområde med både udlejningsboliger, rækkehusene. Og ejerboliger, parcelhusene. Og vi vil tilbyde boliger i størrelser, der både henvender sig til børnefamilier, par og enlige.

Torben Dalby Ravn, udviklingsafdelingen hos Birch Ejendomme

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce