Annonce
Randers

Nyt center klar til at teste kørende og gående borgere for covid-19

I det nye testcenter er borgerne bedre sikret mod vintervejret. Foto: Helle Brandstrup Larsen
Testcenter Randers på Juventusvej 15 i Randers Syd samler test af borgere fra det hvide testtelt på Randers Kaserne med test fra Regionshospitalet Randers. Dermed skal borgere med og uden symptomer på covid-19 fremover kun køre til ét sted.
Annonce

Randers: Som allerede omtalt åbner et nyt, mere vintersikkert testcenter for covid-19 på Juventusvej i Randers onsdag morgen. Centeret skal afløse både det hvide testtelt på Randers Kaserne og drive-in Podestationen på Regionshospitalet Randers.

Med andre ord vil alle test for covid-19 fra onsdag være samlet et og samme sted.

Det betyder, at alle med og uden symptomer og med eller uden henvisning fra egen læge nu skal begive sig til Juventusvej bag Bauhaus og Memphis Mansion for at blive testet.

Annonce

Kørende eller gående

Testcenter Randers har et kørende og gående spor til test. Det betyder, at borgere kan vælge enten at køre i bil for at blive testet eller at gå ind til test. Der er også mulighed for parkering af bilen eller cyklen for de, der vælger at gå ind til testen.

Her kan du se, hvor du skal køre eller gå ind i centeret. Illustration: Regionshospitalet Randers

Kommer borgerne kørende i bil til test, vil de blive sluset ind i en ensrettet opmarchbane ved indkørsel fra Juventusvej. Opmarchbanen deler sig i tre testspor med i alt seks teststationer.

Kommer borgerne gående til test, vil de blive sluset ind i et testrum med fire teststationer. Der er god plads i testrummet, så borgerne kan holde afstand til hinanden før, under og efter testen.

Annonce

Enklere

Sammenlægning af test af borgere med og uden brug for en sundhedsfaglig vurdering – med test af borgere med læge- og hospitalshenvisning skal sikre en bedre koordineret og mere fleksibel udnyttelse af den samlede testkapacitet. Der ændres ikke på, hvor og hvordan man booker en tid - det skal fortsat ske på: www.coronaprover.dk

Borgere, der er henvist til test inden en operation eller undersøgelse på hospitalet, skal ikke selv bestille tid til test. Det gør hospitalet for den enkelte borger, og testen foregår i Testcenter Randers.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Alle har brug for omsorg og nærhed

Randers FC For abonnenter

En mand af få ord: Spiller Carlgren på sidste vers i Randers FC?

Annonce