Annonce
Erhverv

Nyt erhvervsbyggeri på første parket ved E45 i Stilling

Ambiente opfører ved Stilling et 12.500 kvadratmeter stort, moderne atriumdomicil med administrations-, lager- og produktionsbygning med helt lukket facade mod motorvejen. PR-illustration: Ardess

- I løbet af de sidste fire år har vi vækstet mere end 60 procent, så vi har brug for væsentlig mere plads, siger Michael Skjødt, CEO og kreativ direktør i Ambiente.

STILLING: Messe- og indretningsfirmaet Ambiente A/S har købt den knap 30.000 kvadratmeter store erhvervsgrund mellem DIS og Freja til opførelse af nyt firmadomicil ved motorvejen. Det første spadestik bliver taget til september, og byggeriet forventes færdigt i sommeren 2019.

For Ambiente, der siden 2011 har haft domicil i Højbjerg, er flytningen en nødvendighed.

- I løbet af de sidste fire år har vi vækstet mere end 60 procent, så vi har brug for væsentlig mere plads og bedre logistiske forhold for at kunne fortsætte væksten. Samtidig er det en oplagt mulighed for en professionel indretningsvirksomhed som Ambiente at komme med vores fortolkning af, hvordan et firmadomicil kan se ud, så det inspirerer både medarbejdere og kunder, siger Michael Skjødt, CEO og kreativ direktør i Ambiente.

På grunden opfører Ambiente et 12.500 kvadratmeter stort, moderne atriumdomicil med administrations-, lager- og produktionsbygning med helt lukket facade mod motorvejen. Med en forskydning i bygningens længderetning åbner domicilet sig op mod Ørstedsvej, så hovedindgangen placeres parallelt med motorvejen.

Fra hovedindgangen kan de besøgende se gennem administrationen og direkte ind i bygningens hjerte; det 1.000 kvadratmeter store atrium. Her skabes et grønt uderum med inspiration efter dansk nåleskov, som alle husets afdelinger har direkte udsigt - og adgang - til. Lagerbygningen placeres nordvest og indtager en åbenlys, central placering i forhold til den tunge trafik.

Byggeriet er tegnet i samarbejde med arkitektfirmaet Ardess, mens KT Erhvervsbyg er valgt som totalentreprenør. Byggeriet skal fremstå råt og ærligt uden forfinede detaljer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce