Annonce
Erhverv

Nyt firma lægger hårdt ud med ansættelser i hjertet af Randers

Kristoffer Thomsen skal stå for den daglige drift af telemarketing-firmaet Partners Group, som han ejer sammen med vennerne og partnerne fra Wåkwåk-restauranterne. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Nyt telemarketing-bureau, Partners Group, går i luften 1. august og er lige nu i fuld gang med at ansætte sine første 20-25 fuldtidsmedarbejdere - og flere vil følge, lover folkene bag.

Randers: 25 kontorpladser i hjertet af Randers er lejet, og man er også godt i gang med at hyre mennesker ind til at bemande dem. Inden 1. august skal i hvert fald de første 20 ansatte sidde klar til at tage fat på de først opgaver i Partners Group, som er navnet på et helt nyt telemarketing-firma.

De første godt 20 medarbejdere bliver alle ansat på fuldtid med en fast grundløn, men med mulighed for via en provisionsordning uden loft at supplere grundlønnen markant.

- Kort efter starten vil vi endvidere gå i gang med at ansætte lige så mange mennesker på deltid til at løse opgaver i aftentimerne, fortæller Kristoffer Thomsen, der er den ene af tre mænd bag Partners Group og den, der får ansvaret for den daglige drift.

De to øvrige hedder Nicolai Michaelsen og Heine Kjær, og alle tre er kendte ansigter i det randrusianske erhvervsliv. Sammen driver de også to restauranter med det fælles navn Wåkwåk, én i Storegade i Randers og én i Aalborg. Nicolai Michaelsen og Heine Kjær driver derudover to Sushimania-restauranter i Randers Midtby og Randers Storcenter, ligesom de også er indehavere af tøjbutikken Fabric i Kirkegade.

Annonce

Tre slags ydelser

- Vi kender med andre ord hinanden ganske godt - også som forretningspartnere, siger Kristoffer Thomsen.

Han fortæller, at ideen til Partners Group opstod under en hyggesnak i en pause fra arbejdet med at indrette deres Wåkwåk-restaurant i Aalborg.

- Vi kom til at snakke om, hvad vi hver især havde lavet før i tiden, og jeg har faktisk haft ungdomsjob som telemarketing-sælger, mens Heine Kjær har haft sit eget reklamebureau. Vi mente derfor, at vi måtte kunne finde ud af noget i den retning, fortæller Kristoffer Thomsen.

De tre partnere begyndte herefter ikke bare at udvikle på ideen, men også at finde kommende kunder eller samarbejdspartnere, om man vil.

- Og nu er vi så faktisk i stand til at lægge ud med nogle pænt store og spændende virksomheder som partnere, hvorfor vi altså mener, at der til en start er rigeligt at lave for foreløbig 20-25 mand, siger Kristoffer Thomsen.

Videre fortæller han, at Partners Group tilbyder tre slags ydelser for kunderne, spørge-undersøgelser, mødebooking og egentligt telefonsalg.

- Det er et bevidst valg. Erfaringen viser, at nogle mennesker er bedste til salg, andre til spørgeundersøgelser, og da vi gerne vil sikre en vis stabilitet i medarbejdergruppen, er det praktisk at kunne flytte rundt på folk efter, hvilke opgavetyper, der passer dem bedst, siger Kristoffer Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];