Annonce
Østjylland

Nyt fra politiet: Flødehelten er nu fundet

Østjyllands Politi har nu fundet den såkaldte "flødehelt", som hjalp en patrulje i en presset situation. En erkendtlighed er på vej til manden. Foto: Scanpix

AARHUS: Østjyllands Politi har nu indstillet en noget alternativ efterlysning. Af en flødehelt. En mand, som betalte for mælk og fløde, som en hårdt presset politipatrulje skulle bruge til at hjælpe en kvinde, der havde drukket klorin.

Politiet ville meget gerne refundere manden hans udgift. Og nu er han fundet.

"Vi har fundet flødehelten og takket ham, selvom han ikke selv synes, han havde gjort noget særligt. Men vi synes, at handler om mere end bare at betale for en fløde, og derfor er der en lille ting på vej til ham. Det handler om at hjælpe hinanden, og vi sætter altid stor pris på, når I hjælper os, så tak for det, " skriver Østjyllands Politi på Facebook.

Det var i weekenden, politiet modtog en anmeldelse om kvinden, der havde drukket klorin.

En patrulje kørte straks mod stedet og standsede lynhurtigt på en tankstation i Søften, hvor de tog en halv liter fløde og en liter sødmælk, som de vidste kunne bruges i situationen.

De fik lov til at ”låne” tingene, da de ikke havde tid og mulighed for at betale. På vejen ud til patruljebilen råbte en kunde på tankstationen, at han nok skulle betale for varerne.

Betjentene kom frem til kvinden og gav fløde og mælk til lægen, som brugte det i sin behandling. Kvinden overlevede, og patruljen kørte tilbage til tanken for at betale sin gæld. Men her fortalte ekspedienten, at kunden, som lovet, havde betalt det hele for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce