Annonce
Randers

Nyt idrætscenter på vej i Kristrup

Formanden for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg, og formand for Kristrup Boldklub , Hans Mogensen, tog tirsdag morgen første spadestik til Aktivitetscenter Tirsdalen. Foto: Kristrup Boldklub
Tirsdag morgen blev første spadestik taget til Aktivitetscenter Tirsdalen. Kristrup Boldklub kan efter sommerferien åbne efterårssæsonen på en nyanlagt kunstgræsbane ved Tirsdalens Skole.
Annonce

RANDERS: Randers Kommune er i tæt samarbejde med klubber og foreninger i gang med at skabe nye og forberede faciliteter for idrætten rundt om i kommunen. Nu er turen kommet til bydelen Kristrup, hvor Sundheds-, idræts- og kulturudvalget har bevilliget et tilskud på 1,25 mio. kroner til den lokale fodboldklub. Beløbet indgår i udviklingen af Aktivitetscenter Tirsdalen, som lokale ildsjæle er ved at realisere. Med støtte fra private, virksomheder og fonde har Kristrup Boldklub selv indsamlet 3 mio. kroner til projektet.

- Det er fantastisk at opleve engagementet fra de frivillige ildsjæle. Uden dem og uden bidrag fra sponsorer, vil vi ikke kunne nå så langt som vi gør. Sammen er vi i gang med at udvikle idrætslivet i Randers. Det er vigtigt med gode muligheder for at dyrke motion og bevægelse. I den sammenhæng spiller foreningslivet en afgørende rolle, siger formanden for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg (V).

Med Aktivitetscenter Tirsdalen vil Kristrup Boldklub skabe et område, det skal kunne aktivere mennesker i alle aldre på en sund måde med masser af bevægelse og aktiviteter. Kunstgræsbanen er første skridt til det nye aktivitetscenter.

- Udover at den nye bane giver os en stor fordel i forhold til, at vi kan træne udendørs hele året, så vil vi med Aktivitetscenter Tirsdalen skabe nogle gode rammer, som lokalområdets børnehaver, skoler, uddannelsesinstitutioner og plejehjem også kan bruge," siger klubbens formand Hans Mogensen.

Det er vigtigt med gode muligheder for at dyrke motion og bevægelse. I den sammenhæng spiller foreningslivet en afgørende rolle

Louise Høeg (V), formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget

Aktivitetscenter Tirsdalen

  • 11-mands kunstgræsbane med opstregning til to otte-mands baner.
  • Overdækket socialt opholdsområde med vedligeholdelsesfrie udendørsmøbler.
  • Løbebane i miljøvenlig gummibelægning.
  • På løbebanen etableres en bip test, hvor man kan dyste mod hinanden
  • LED tavler med information om fitnesslevel fra løbebanen og highscore.
  • En street basketbane med kurv.
  • Boldvæggen med oplyst aluskab, hvor områdets løberuter illustreres.
  • Der kommer bluetooth lydanlæg, så man kan afspille musik på området.
  • Eventuelt også en petanquebane.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce