Annonce
Navne

Nyt job: Sys Christina Vestergaard

Sys Christina Vestergaard, Randers, er ansat som kommunikations- og pressechef på Aarhus Universitet. Hun har siden august været konstitueret i stillingen. Foto: Aarhus Universitet

Sys Christina Vestergaard, Randers, er ansat som kommunikations- og pressechef på Aarhus Universitet. Hun har siden august været konstitueret i stillingen.

Gennem 13 år har hun arbejdet med universitetets kommunikation, og siden 2009 har hun været ansat i universitetsledelsens stab først som presserådgiver, sidenhen som teamleder for afdelingen for kommunikation og presse, inden hun blev konstitueret kommunikations- og pressechef i august 2019.

Sys Christina Vestergaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2002. Umiddelbart efter sin uddannelse fik hun job som assistent for professor Anker Brink Lund og senere som dagbladsjournalist, inden hun i 2004 kom til Aarhus Universitet. Hendes tid på Aarhus Universitet har været afbrudt af enkelte afstikkere. Første gang i 2008 for at prøve kræfter med en stilling som redaktør hos Datagraf. Senere i 2017, hvor hun fik job som kommunikations- og presseansvarlig på Værket i Randers.

Sys Christina Vestergaard er 48 år og bosat i Randers med sin mand og parrets to piger på 10 og 13 år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce