Annonce
Syddjurs

Nyt koncept i Ree Park: Åbner gourmetrestaurant i løvegrotten

En ny restaurant i klippegrotten skal sikre gourmetmad med løver som udsigt. Foto: Ree Park
Ree Park lover gourmetmad og udsigt til løver, når de fredag 12. juni åbner for restaurant i parken uden for åbningstiden.
Annonce

SYDDJURS: Ree Park Safari er klar med nyt tiltag, der skal lokke folk i parken tilmed uden for åbningstiden.

Fredag 12. juni er man nemlig første gang klar med et nyt madkoncept i parken på Djursland.

Her åbner man en restaurant i løveanlægget, hvor der vil blive serveret en sammensat menu for gæsterne, der bliver lukket ind i parken samtidigt og ført til Katanga Hill, hvor løveanlægget ligger.

- Her har vi skabt en helt unik oplevelse, som man ikke får andre steder. Det er gourmet på et højt niveau og omgivelserne er der bestemt heller ikke noget i vejen med, slover parkens direktør Jesper Stagegaard.

Konceptet bliver en sammensat menu med vinbuffet, hvor gæsterne ankommer samtidigt. Foto: Ree Park
Annonce

Ny køkkenchef

Ambitionen er at servere fem retter og en vinbuffet, og til at stå for maddelen, har man hentet Morten Goul Jensen, der blandt andet ejer restauranten No. 16 i Aarhus, der kører et lignende madkoncept.

Løveanlægget er mere end en hektar stort, og klippen på Katanga Hill udgør løvernes udsigtspunkt til savannen i Ree Park. Restauranten ligger i selve klippegrotten, som er bygget om, så det nu er et godkendt spisested. Og man kan derfor få løverne som tilskuere til madoplevelsen.

I forbindelse med den nye restaurant, bliver Morten Goul Jensen også tilknyttet til at højne det kulinariske niveau i parken generelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Klassekasser og historisk debut: Reaktioner fra sejren i Hobro

Annonce