x
Annonce
Randers

Nyt kort binder alle cykelruter langs Gudenåen sammen

Der er mange fine cykelruter langs og ved Gudenåen. Nu bliver de lettere at finde. Privatfoto

Fremover kan man på ét kort få et overblik over cykelruter langs Gudenåen - på tværs af kommunegrænser. Seks turistorganisationer er gået sammen om et lave det første fælles kort.

Randers: Det bliver nu nemmere at være cykelturist langs Gudenåen. I hvert fald i forhold til at planlægge sin tur og finde vej.

Seks turistorganisationer langs Gudenå er nemlig gået sammen om at lave et nyt cykelkort med cykelruterne langs Gudenå. Det er det første samlede kort over de afmærkede cykelruter langs Gudenå, og det giver gæsterne et godt overblik over og beskrivelse af ruterne. Ud over en samlet oversigt over ruterne viser kortet også udsnit af de byer, som ruterne går igennem, så man let kan finde rundt.

Fire frivillige fra Cyklistforbundet har endda testet og kvalitetssikret cykelruterne, så gæsterne nemt kan finde og følge Gudenåruterne. Med kortet i hånden kan cyklister dermed regne med at finde en nøje afmærkning af ruterne og information om overnatning, vandposter, indkøb, udsigtspunkter og attraktioner langs ruterne.

- Vi har rigtig mange gæster, både nationale og internationale, der efterspørger information om cykelruterne langs Gudenå og banestierne i Gudenåområdet. Det er samlet i et meget populært ruteforløb, da landskabet er rigtig smukt og varieret, siger Anne-Mette Knattrup, turistchef i Visit Randers i en pressemeddelelse. Derfor har kortet lidt, men god information på både dansk, tysk og engelsk.

- Kortet binder cykelruterne sammen på tværs af kommunegrænserne og giver dermed en bedre samlet helhedsoplevelse for gæsterne, forklarer Anne-Mette Knattrup.

Kortet, som er trykt i 15.00 eksemplarer, er udviklet af Gudenå Samarbejdet og de seks turistorganisationer Visit Horsens, Visit Juelsminde, Visit Skanderborg, Visit Silkeborg, Visit Randers og Visit Viborg, der alle har cykelstrækninger langs eller tæt på den populære Gudenå i deres destinationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce