Annonce
Randers

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Henriette Breinholm er kvinden bag Musses Madhjørne, som netop er åbnet i den tidligere Doktorparkens Pølsevogn på Viborgvej. Foto: Annelene Petersen
Der skal være noget til enhver smag. Sådan lyder devisen hos Randers’ nye spisested, Musses Madhjørne, hvor menukortet både byder på traditionel grillmad og mere moderne livsstilsretter som vegetarpølser og keto-burgere.

Randers: Har du mon kørt på Viborgvej mellem Randers C og Hornbæk inden for den seneste tid? Så er det muligt, du allerede har opdaget, at der igen er kommet liv i den lille grill ved Ingo-stationen og Netto, som senest var kendt som Doktorparkens Pølsevogn.

Her har 46-årige Henriette Breinholm nemlig kastet sig ud lidt af et madeventyr. Et madeventyr, som hun startede 1. maj under navnet Musses Madhjørne, og som skal favne flere end bare den traditionelle grillbar-kunde.

Musses Madhjørne byder naturligvis på et bredt udbud af almindelige grillretter som burgere, hotdogs og bøfsandwich med brun sovs. Men derudover har Henriette Breinholm et ønske om også at gøre noget lidt anderledes. Noget som kan være med til at tilgodese andre kundetyper.

Annonce

- Der skal være noget til alle. Så hvis man er på en af de her nye livsstilskure, hvor kulhydrater er bandlyste, så har vi faktisk også hver dag én til to keto-retter på menukortet, som man kan vælge imellem, siger Henriette og uddyber:


Der skal være noget til alle. Så hvis man er på en af de her nye livsstilskure, hvor kulhydrater er bandlyste, så har vi faktisk også hver dag én til to keto-retter på menukortet.

Henriette Breinholm, indehaver af Musses Madhjørne


- I dag har jeg for eksempel en keto-burger for dem, der skulle have lyst til sådan én.

En klimavenlig hotdog

Udover de kulhydratfattige keto-retter har Henriette Breinholm også et varieret udbud af en anden type retter, som de fleste grillkunder nok vil rynke lidt på næsen af.

Hun har nemlig sørget for, at Musses Madhjørne også tilbyder plantebaserede og vegetariske produkter til dem, der enten ikke er til kød, eller som bare gerne vil være særligt klimavenlige i deres spisevaner. Og har man det sådan, så kan man i grillhuset på Viborgvej både få vegetariske pølser, bøffer, dressinger og brød til sit måltid, fortæller hun.

- Der har godt nok ikke været nogen efterspørgsel på det endnu. Men så snart den kommer, så er jeg klar til at smide en veggiepølse på grillen, fastslår Henriette Breinholm.

Annonce

Afstand til historikken

At det nye spisested på Viborgvej er kommet til at hedde lige præcis Musses Madhjørne skyldes flere ting.

For det første henviser 'Musse' til Henriette Breinholm selv, eftersom det er dét kælenavn, hendes mand bruger, når han taler til hende. Men derudover har det også været vigtigt for den nye indehaver at prøve at finde et navn, der lægger afstand til den historik, som ellers klynger sig til stedet.

- Kigger man helt overordnet på det, så synes jeg faktisk, at grillen her ligger rigtig, rigtig godt. Den er fint indrettet, og den giver nogle muligheder, som flere andre har forsøgt at rykke på, men som de ikke helt er kommet i mål med, begynder hun.

- Og fordi stedet har været åbnet og lukket så mange gange, så vil jeg helst ikke sættes i forbindelse med den historik, der klæber til Doktorpark-navnet, siger den nye indehaver.

Selvom Henriette Breinholm helst vil undgå alle de negative associationer, som følger med Doktorpark-navnet, så er hun nødt til at vente lidt, før der kommer til at stå Musses Madhjørne på toppen af bygningen på Viborgvej. Der er nemlig corona-lang ventetid på leveringen af skiltet, forklarer hun. Foto: Annelene Petersen

Men én ting er, at Henriette Breinholm helst ikke ser, at hendes spisested bliver sat i bås med forgængere som Doktorparkens pølsevogn, Doktorparkens Grill og Doktorparkens Grill- og Ishus. Noget andet er, at hun håber, at Musses Madhjørne på et tidspunkt kan få direkte adgang til netop Doktorparken, som ligger bag spisestedet - lige på den anden side af en dyb grøft og et stort budskads.

- Jeg håber, at vi på et tidspunkt kan få etableret en bro, så man kan komme herfra og direkte over til Doktorparken, når vi begynder at sælge is lidt senere på sæsonen, siger Henriette Breinholm.

Musses Madhjørne har foreløbig åbent alle ugens dage fra 11 til 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce