Annonce
Randers

Nyt loppemarked åbner på velkendt adresse

I den nye loppemarkedsbutik er Hansen Møblers gamle skilte hængt op for stemningens skyld. Privatfoto

Lørdag slår Dit & Mit Randers dørene op for et af Danmarks største loppemarkeder i de lokaler, der tidligere husede Hansen Møbler.

Randers: I dag har byen fået endnu en loppemarkedsbutik, der kan tilgodese tilbudsjægerne på det stadigt mere populære marked, og adressen burde være velkendt for de fleste. Der er nemlig tale om det tidligere Hansen Møbler på Århusvej 110, hvor Dit & Mit Randers fremover kommer til at brede sig på i alt omkring 1350 kvadratmeter, og hvor der er plads til omkring 500 stande i alt.

Op til lørdagens åbning af den nye butik, som har Mikkel Bentzen bag rorpinden, var forhåbningen, at det på forhånd ville være muligt at udleje de 250 af standene, men tallet ligger på godt 300. Om 14 dage åbner desuden en børneafdeling, hvor der er indbygget legeareal til medbragte poder, som kan se tegnefilm, mens mor og far går rundt og kigger nærmere på sortimentet.

Derudover er der indrettet pakkeshop på stedet, hvor både GLS og DAO vil være repræsenteret, hvilket Dinny Mark Eriksen, der står for Dit & Mit Randers' markedsføring, forudser vil give endnu flere kunder i butikken.

Der er kommet ny indpakning på bygningerne på Århusvej 110. Privatfoto

Perfekt placering

Ifølge Dinny Mark Eriksen er der tale om en drømmeplacering for den nye loppemarkedsbutik, og i forvejen havde Dit & Mit Randers haft kig på to andre lokationer, før det gik op for dem, at de kunne flytte ind i lokalerne på Århusvej, hvor de har lejet sig ind.

- Da vi fik at vide, at vi kunne få det her, var vi ikke i tvivl. Den hal, vi er i, er helt ideel til formålet, så det er helt perfekt, siger Dinny Mark Eriksen.

Kunderne vil kunne bevæge sig rundt i forskellige sektioner i hallen, hvor varerne er inddelt efter diverse temaer.

- Derudover har vi et indrettet et caféområde, hvor man kan sidde og få en kage og en kop kaffe, så vi prøver også at skabe noget socialt fællesskab omkring det, siger Dinny Mark Eriksen om den måde, loppemarkedet ønsker at skille sig ud i forhold til konkurrenterne.

Annonce

Plads til voksværk

Standlejerne tegner fortløbende abonnement, så de er sikre på at have en plads til deres varer, mens der er en opsigelsesperiode på 14 dage.

Skulle det vise sig, at Dit & Mit bliver løbet yderligere over ende af interesserede standlejere, er der flere muligheder for at udvide loppemarkedsterritoriet ved at tage de tilstødende bygninger i brug.

- Her på den anden side af muren er der omkring 800 kvadratmeter, og nede for enden er der 1200 kvadratmeter mere, så det er ikke pladsen, der mangler. Selvfølgelig kan de jo nå at blive udlejet til anden side i mellemtiden, men omvendt tror vi på, at det her er den rigtige størrelse, siger den markedsføringsansvarlige.

- Det er et stort hus, og derfor har vi også muligheden for at få hele bredden med inden for markedet. Med den nye børnetøjsafdeling regner vi med at nå op på mellem 90 og 95 procent udlejede stande. Det er i hvert fald det, vi går efter, understreger Dinny Mark Eriksen.

Annonce
Randers For abonnenter

Premiere på Kina-kopi af Randers-rådhus udskudt igen-igen: - Vi nærmer os et tidspunkt, hvor vi godt snart vil se noget

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kommunaldirektør glæder sig til en restriktionsfri fremtid, men: -  Lige nu er vi pressede alle steder

Randers For abonnenter

Åh nej - pengekassen er tom: Årtiers laksesucces i de danske vandløb er truet

Sport

KB-træner ville være pædagog, men har pudset vinduer i 16 år: Timerne på stigen skaber friheden til fodbolden

Randers

Coronapas og mundbind forsvinder, men bekymringen varer ved: Selvom folk egentlig bare burde fyre den max af, så er det ikke det, der sker, siger restauratør

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Randers

Publikum har ventet i fire år: Nu kan de langt om længe få lov til at opleve Ørkenens Sønner i Randers

Sport For abonnenter

Randers HK-træner glæder sig over tilgang af playmaker og storroser fremadstormende skytte: - Hun udvikler sig til et fyrtårn

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Randers

Farvel til restriktioner får gourmetkro til at genoverveje nedlukning: - Det er næsten ikke til at tro

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Randers

Slut med restriktioner: - Det bliver SÅ dejligt!

Sport For abonnenter

Se videoanalysen: Unge Randers HK-løvvinder er på klar fremmarch trods smalt nederlag i hovedstaden

Navne

Trods kun syv år i skole, fik tømreren fra Gjerlev sin læreruddannelse - og blev lærer i Randers

Annonce