Annonce
Randers

Nyt skilt omsider hængt op: Kræftsygdom forsinkede navneskifte for Café Charlie

Indehaver Mette Rasmussen har besluttet, at den tidligere Café Charlie på Rådhustorvet fremover skal hedde Madboden. Samtidig er der kommet nye varer på menukortet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers: Med et års forsinkelse har Café Charlie på Rådhustorvet endelig skiftet navn til Madboden, og samtidig er der kommet nye varer på menukortet.

Indehaveren Mette Rasmussen havde planer om at skifte navn på sin fars tidligere bod 1. marts 2018. Det nye navneskilt var produceret, men en alvorlig sygdom satte en brat stopper for planerne.

- Ja, skiltet har stået klar i et år. Men jeg fik konstateret brystkræft, og så blev planerne om navneskiftet sat i bero. Nu er jeg dog næsten helt klar igen. I øjeblikket på deltid, men fra 1. juni på fuld tid. Så nu skulle det være, konstaterer Mette Rasmussen, der 1. april kan markere, at hun har drevet madstedet i otte år.

Annonce

Gourmet-hotdog og vegetarsandwich

Sammen med navneskiftet lancerer Mette Rasmussen også et nyt menukort.

- Udviklingen af streetfood løber stærkt i disse år. Derfor er det blevet tid til forandring. Hvis man vil klare sig, må man følge med udviklingen. Vi har gennem de seneste år prøvet forskellige ting, og fundet ud af, hvad vi er gode til. Det har vi nu samlet i det nye menukort, som vi har gjort overskueligt på en måde, så der er noget for alle, fortæller Mette Rasmussen.

Madboden kan fortsat byde på en klassisk ristet hotdog, men menukortet byder nu for eksempel også på en særlig gourmet hotdog med chorizopølse, avocado og bøf mozzarella serveret i et grovbrød. Der er håndmadder, men også vegetar deluxe sandwich, og naturligvis frisklavet grillet panini.

- Vi er jo mange om buddet her på Rådhustorvet. Men vi supplerer hinanden godt. Vi har ikke det samme på menuen, og det giver folk en større valgmulighed. For eksempel er den grillede panini en af vore specialiteter, fastslår Mette Rasmussen, og fortsætter:

- Streetfood er efterhånden mange ting, med sundere tilbud end tidligere. Derfor skal man forny sig, hvis man vil følge med. Vi satser på få, men gode madtilbud, hvor vi benytter de bedste råvarer.

Vendt tilbage til livet

Med navneskiftet markerer Mette Rasmussen også, at hun føler, at hun nu er vendt tilbage til livet efter et år, der godt kan få tårerne frem, når hun tænker tilbage på det.

- Det har været hårdt. Jeg har også været nødt til at have nogle lukkedage, men heldigvis har jeg haft nogle helt fantastiske ansatte, som er trådt til. Nu kører vi på fuld skrue igen - og snart gør jeg også, fastslår hun.

Mette Rasmussen har foruden nyt navn og nyt menukort også valgt at skifte møblerne foran Madboden ud, så der kommer nye stole og borde, hvor kunderne kan nyde maden, hvis de ikke vælger at tage den med videre rundt i byen.

Indehaver Mette Rasmussen har besluttet, at den tidligere Café Charlie på Rådhustorvet fremover skal hedde Madboden. Samtidig er der kommet nye varer på menukortet. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];