Annonce
forside

Nyt tagdækningsfirma i Hadsund

Karmdal Tagdækning ApS er navnet på det nye firma i Hadsund, som 39-årige Bo Schougaard står bag,

Nyt tagdækningsfirma i Hadsund

Annonce

Hadsund: Bo Schougaard springer ud som selvstændig iværksætter, og åbner nyt firma i Hadsund. Karmdal Tagdækning ApS er navnet på det nye firma i Hadsund, som den 39-årige Bo Schougaard står bag, og han er nu af finde som selvstændig tagdækker.

Bo Schougaard har en håndværksmæssig uddannelse, som han har været i beskæftiget med i 15 år. Han fik lysten til at uddanne sig til tagdækker og gennemførte uddannelsen hos ICOPAL, med hvem han også har et tæt samarbejde i dag.

De seneste fire år har Bo også arbejdet som salgsmontør hos Phønix Tag, hvor han udover selv at lægge taget, også opsøgte kunder. Her udførte han arbejde hos tømrermestrer, boligselskaber, erhvervskunder, kommuner m.m.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

De glemmer, hvad Danmark skal leve af: De radikale svigtede

De radikale svigtede i Finansministeriets mødelokaler. Gennem årene har man kunnet regne med dem som garanter for en vis økonomisk ansvarlighed, når de har været med i eller støtteparti for en socialdemokratisk regering. Det er jo ikke tilfældigt, at partiet tidligere har deltaget i borgerlige regeringer med en sund tilgang til, at pengene skal tjenes i private virksomheder, før staten kan bruge dem. Lad gå med at Østergaard gjorde præcis dét, som han og hans forgængere under Venstre-ledede regeringer kritiserede Dansk Folkeparti for – at bruge finansloven som værktøj til at påvirke udlændingelovgivningen. DF strammede. De radikale slapper. Man skal bruge den magt, ens mandater giver, så det skal han ikke høre for. Værre er det med pengene. Én ting er, at finansloven er gavmild. Det ville være forsvarligt, hvis de milde gaver blev finansieret med reformer på andre områder, og hvis man sikrede grundlaget for indtægter til de kommende år. Ingen af delene er tilfældet. Morten Østergaard er gået med til at udskrive nye skatter i milliardklassen. Det er bemærkelsesværdigt, at en finanslov lavet på ryggen af en mangeårig højkonjunktur er nødt til at inddrive endnu flere penge fra ikke bare almindelige borgere men også fra de private virksomheder, der skal sikre skatteindtægter til kommende finanslove. Dén erkendelse af indlysende økonomiske sammenhænge har de radikale forladt denne gang. Når virksomheder fremover skal gives videre til næste generation, bliver de brandbeskattet. En planlagt skattelettelse på arbejdsgiverbetalt telefon og bredbånd er droppet, selv om mobilerne og nettet er helt uundværlige arbejdsredskaber for hundredtusindvis af danskere. Med alle de øvrige nye skatter lagt oveni tegner sig et billede af et radikalt parti, som i sin selvfedme over at have fået indrømmelser på udlændingeområdet har glemt, hvad Danmark skal leve af. Det er synd. Private virksomheder og lønmodtagere skal hjælpes. Her bliver de straffet.

Annonce