Annonce
Randers

Nyt tilbud hjælper byens ensomme unge

KOMssammen i Randers består foreløbigt af disse fem folk. Pressebillede

Unge, der føler sig ensomme, får nu et sted at være i Randers. Vejen ud af ensomheden går gennem sund mad, bevægelse og trygt samvær med unge frivillige.

Annonce

RANDERS: Onsdag 28. juni blev KOMsammen Randers officielt stiftet. Det foregik på en generalforsamling, hvor ansvarsposterne også blev fordelt. KOMsammen er et initiativ under "Ventilen", der er en frivillig social organisation, som driver tilbud for ensomme unge. Derudover arbejder "Ventilen" for at skabe viden og debat om ungdomsensomhed.

Formand for KOMsammen i Randers er Daniel Sørensen, og han glæder sig til flere forskellige ting.

- Jeg glæder mig allermest til at møde de unge, når vi rigtig kommer i gang. Jeg er spændt på at møde dem, og se hvordan de er. Jeg ser frem til den kontakt og de snakke, vi skal have. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til de oplevelser, vi skal have sammen, og de smil vi skal skabe med hinanden, siger Daniel Sørensen.

Derudover blev der valgt en næstformand og en kasserer, og de forskellige andre ansvarsområder, som frivilligarbejdet indebærer, blev fordelt. Og så vil de frivillige ud i lokalområdet og få sig nogle gode samarbejdspartnere.

For Daniel Sørensen er det på høje tid, at Ventilen slår dørene op i Randers med KOMsammen.

- Jeg har selv oplevet, hvor svært det kan være at finde et fællesskab, da jeg flyttede fra København til Randers. Jeg manglede selv et sted, hvor jeg kunne møde andre. Så jeg synes bestemt, at Randers har manglet et trygt rum, hvor unge kan møde hinanden, siger han

KOMsammen Randers slår dørene på Kirketorvet 2A (baghuset) op tirsdag 19. september og har åbent alle tirsdage fremover fra 18 til 21. Ventilen Danmark driver 15 mødesteder og fire KOMsammen-tilbud fordelt over hele landet. Dertil kommer så KOMSammen Randers.

Nordea-fonden har bidraget med 2,4 mio. kr. til udviklingen af KOMsammen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce