Annonce
Randers

Kloakarbejde spærrer vej i 14 dage - biler og busser omdirigeres

Det er denne forholdsvis korte strækning på Bøsbrovej i Vorup, der står til at blive afspærret i to uger fra på mandag på grund af kloakarbejde. Illustration: Pia Pagaard M. Madsen/Google Maps
Vandmiljø Randers skal have koblet regn- og spildevandsledninger fra sidste års kloakarbejde i Vorup sammen med den nye etapes ledninger. Derfor lukkes en del af Bøsbrovej helt for trafik i to uger.

Randers: Fra og med 29. april og to uger frem skal bilister på Bøsbrovej i Vorup køre ad alternative veje end deres sædvanlige.

Sådan lyder meldingen fra Vandmiljø Randers, der planlægger at lukke Bøsbrovej fra efter Mariendalsvej og frem til et stykke efter Skanderborggade.

Lukningen af vejstrækningen skyldes, at de kloakledninger, man fik etableret i forbindelse med sidste års kloakarbejde i Vorup, skal føres videre. Først da kan kloakarbejdet nemlig fortsætte ad Skanderborggade, Kirkebakken, dele af Skagenvej, dele af Bastrup Allé og Smedegade.

- For at nå så hurtigt ud af Bøsbrovej som muligt har vi besluttet at lukke Bøsbrovej helt for trafik i to uger, lyder det fra Mia Kirkegaard Pedersen, der er kommunikationsmedarbejder ved Vandmiljø Randers.

Annonce

Busruter omlægges

Vejarbejdet starter i T-krydset ved Skanderborggade, hvorfra Bøsbrovej bliver lukket i begge kørselsretninger.

I den forbindelse er der ifølge Vandmiljø Randers etableret omkørsel ad Mariendalsvej/Svendborgvej samt ad Horsensvej og Orkestervej. Herudover vil der blive opstillet skilte, så de nye omkørsler fremstår tydelige for trafikanter på den berørte strækning.

- Også brand og redning samt renovation er informeret om omkørslerne. Og grundet kloakarbejdet er busruter ligeledes i perioden omlagt, lyder det fra Vandmiljø Randers, som dog påpeger, at det vil være muligt for fodgængere at passere, mens kloakarbejdet står på.

Det forventes, at strækningen på Bøsbrovej vil blive genåbnet senest søndag 12. maj.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce