Annonce
Randers

Nyt villakvarter på tegnebrættet i Randers

Et nyt villakvarter med rækkehuse og parcelhuse kan skyde op på et 11,8 hektar stort område ved Nordskellet og Højmarksvej i Randers NV. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Firmaet Birch Ejendomme er i øjeblikket i gang med de indledende undersøgelser til det, der kan ende med at blive et helt nyt villakvarter.

Annonce

Randers: Gravearbejdet er i fuld gang på markerne omkring Nordskellet og Højmarksvej i Randers NV, hvor Birch Ejendomme har planer om at etablere et nyt villakvarter.

- Vi er i gang med nogle indledende undersøgelser, hvor vi i første omgang graver for at se, om der er noget af arkæologisk interesse i jorden derude, fortæller virksomhedens projekteringsleder, Lise Bliksted.

Det drejer sig om et areal på 11,8 hektar - eller 118.000 kvadratmeter - som lige nu er ved at blive endevendt i jagten på fortidsguld. Et areal, som Birch Ejendomme håber snart at kunne gå i gang med at bygge på.

- Vi kunne godt tænke os at bruge noget af arealet til at bygge rækkehuse til udlejning. Vi har en interesse i rækkehuse, så det er det, vi påtænker som den primære del, afslører Lise Bliksted og fortsætter:

- Resten vil vi sælge som grunde til parcelhuse - enten til privatpersoner eller til et typehusfirma.

Nordskellet. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Om Birch Ejendomme

Birch Ejendomme er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 2010.

Virksomheden beskæftiger sig med køb, salg og leje af alle former for ejendomme.

Birch Ejendomme har 900 lejemål rundt omkring i midtjyske byer. Cirka 400 af lejemålene er i Silkeborg, hvor virksomheden også har holder til.

Udover Silkeborg har Birch Ejendomme lejemål i Randers, Ans by, Grauballe, Horsens, Sabro, Tranbjerg, Ulstrup og Vejle.

Kilde: www.birchejendomme.dk

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

I gang om et par år

Selv om der er underskrevet en betinget købsaftale, er det dog stadig meget tidligt i processen.

Først og fremmest skal Birch Ejendomme og Randers Kommune blive enige om, hvor og hvor mange huse, der helt konkret skal bygges derude. Lykkes det at blive enige, skal kommunen udarbejde en lokalplan for området.

- Jeg håber selvfølgelig, at det hele glider let, og at kommunen dermed kan gå i gang med lokalplanen om et par måneder, siger Lise Bliksted.

Da det typisk tager et års tid at lave en lokalplan, håber Lise Bliksted, at Birch Ejendomme vil kunne tage første spadestik til det nye villakvarter inden for et par år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce