Annonce
Østjylland

Odder skifter ud: Satser på de unge

Carsten Hemmingsen har skiftet en del ud på Odders hold. Flere unge får chancen.
Målrige træningskampe i Odder, hvor den nye træner er klar med et slagkraftigt og målfarligt hold.
Annonce

Odder: Odders nye træner Carsten Hemmingsen har foretaget flere udskiftninger på sit hold. Han har valgt at satse på Odders egne talenter, og der er tale om flere unge, der får chancen.

- Jeg er meget tilfreds med niveauet, men det var et hold, der rykkede ud af 2. division og lå tredjesidst i danmarksserien, så jeg ser tiden an, inden vi laver en målsætning, siger Carsten Hemmingsen.

Odder har spillet livlige træningskampe.

- Det blev 4-4 mod Kjellerup, hvor jeg var meget utilfreds med forsvaret. Det blev 3-3 mod Silkeborg KFUM, hvor vi spillede en glimrende kamp, og så sluttede vi med 2-2 mod Aarhus Fremad, der udlignede i overtiden. Her ville jeg gerne have haft en sejr at slutte på, erkender Carsten Hemmingsen. Vi var ikke så gode på bolden i første halvleg, men gjorde det fint efter pausen.

Odder starter på søndag kl. 13 ude mod Kolding Boldklub.

Odder har Peter Jørgensen på mål. Forsvaret består af Jonas Alber, Nikolaj Nielsen, Nicolai Christensen og Benjamin Schultz, midtbanen ser stærk ud med Lasse Tovgaard, Simon Schouby, Tobias Møller, Jacob Hansen og Nicolai Johansen, og så er Jacob Truelsen en farlig bomber i front.

Odder har haft flere småskader, men de fleste er ved at blive. Kristian Skovbjerg, Mikkel Fuglsang, Carl Emil Krogh-Holland, Christian Houkjær, Emil Fangel og Nihad Islamovic skaber en god bredde, og så er Joakim Momme, der har brækket en fod, og Morten Timm klar i september.

Odder spiller sin første hjemmekamp lørdag 22. august kl. 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce