Annonce
Fodbold

Offensiv juvel sikrede Romalt historisk sejr: - Alle er ude efter hende

Fria Schøtt kom på tavlen for Romalt i weekenden og endte som kampens spiller for hjemmeholdet. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
For første gang i sæsonen lykkedes det for Romalt at vinde på hjemmebane. Mia Knudsen noterede sig for tre af scoringerne i sejren på 4-0 over Aarhus 1900, og den blot 15-årige angriber er nu topscorer i 1. division.

Randers: Der har været langt mellem sejrene, efter at Romalts kvinder i sommer rykkede op i landets næstbedste række.

I fire forsøg er det ikke blevet til sejre på hjemmebanen på Romalt Stadion, men den første hjemmebanesejr nogensinde i 1. division kom lørdag eftermiddag i lokalopgøret mod Aarhus 1900.

Randrusianerne vandt 4-0 i et opgør, hvor 15-årige Mia Knudsen endnu en gang viste, at talentet er enormt. Efter 77 minutter scorede hun sit tredje mål i kampen - 13. mål i sæsonen - til slutresultatet.

- Mia (Knudsen, red.) er trods hendes unge alder moden og har et ufatteligt godt blik for, hvor hun skal være. Hun er en komplet angriber, som vigtigst af alt har udviklet sig meget som holdspiller. Mod Aarhus 1900 var hun rigtig meget med i spillet, og alligevel laver hun tre mål, fortæller Romalt-cheftræner Rasmus Lynge om den aktuelle topscorer i 1. division, som tilsyneladende ikke lader sig smigre af interesse fra alle afkroge i landet.

- Stort set alle er ude efter hende. AaB, Lyseng, FC Nordsjælland med flere, men hun vil ingen steder lige nu. Hun har frabedt sig flere henvendelser, fordi hun er glad for at være hos os og ikke ønsker at tage et step op på nuværende tidspunkt, fortæller Rasmus Lynge, der har store roser til sit hold efter weekendens sejr, der sendte randrusianerne væk fra sidstepladsen.

- Vi lukkede stort set Aarhus 1900 ned hele kampen. Vi pressede dem og vores opspil var sublimt. Jeg har aldrig set en bedre indstilling på holdet, og selvom Aarhus 1900 kom til muligheder, så var det os, der kontrollerede kampen mod et etableret 1. divisionshold, siger Rasmus Lynge.

- Vi holdt vores aftaler og var afklarede med, hvad vi skulle gøre med bolden. Spillerne var disciplinerede i opbygningsspillet og kollektivet fungerede, forsætter cheftræneren.

Romalt spiller først igen 29. oktober på udebane mod Vildbjerg.

Romalt – Aarhus 1900 4-0 (2-0)

Mål for Romalt: Mia Knudsen tre og Fria Schøtt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce