Annonce
Sport

Offensiven lynede i pokalen

Marvin Pourie var tændt for Randers FC, da han blev skiftet ind efter en time. To mål nåede det at blive til fo tyskeren. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix

Randers FC's offensive spillere med Saba Lobjanidze, Marvin Pourie og Marcus Mølvadgaard i spidsen udviste uset skarphed, da kronjyderne sikkert slog Holbæk B&I 4-1 i pokalturneringen.

Holbæk: Det var mørkt, koldt og rammerne ydmyge, da Randers FC torsdag aften besøgte SuRi Park og Holbæk B&I i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Kort sagt var alt, som det skal være til et vaskeægte pokalopgør.

Det var Danmarksserie mod Superliga, men det betød ikke, at cheftræner Ricardo Moniz valgte at gå let til opgaven.

Det var ret beset kun Marcus Mølvadgaad, Jonas Dakir og Ibrahima N'diaye, der af 'reserverne' havde fundet vej til startopstillingen. Nok meget fornuftigt i betragtning af, at Holbæk slog AC Horsens ud i seneste runde.

Torsdag var der dog ingen slinger i valsen. Randers FC vandt stensikkert 4-1 i en kamp, de var i fuld kontrol med.

Det kom de allerede i andet minut, da Mølvadgaard af to omgange fik skovlet et indlæg fra Saba Lobjanidze i kassen.

- Vi havde snakket om, at vi skulle score et hurtigt mål, så der ikke kunne komme tvivl på holdet, fortæller målscoreren, der alligevel blev kortvarigt nervøs, da Holbæk tvang Jonas Dakir ud i fuld længde kort inden føringsmålet.

- Jeg nåede at tænke uha, da de kom frem til den chance, så min scoring var lidt en forløsning. Efter den gik det kun en vej. Og vi skulle bare ødelægge dem, siger Marcus Mølvadgaard.

Annonce

Pourie i hopla

Selvom det blev til en sejr på tre mål, var det ikke ligefrem en totalt udradering af Holbæk. Hjemmeholdet levede fint med at spille på omstillingerne, og kom af flere omgange frem til nogle acceptable afslutninger.

De kom endda på tavlen, da der blev gået for hårdt i ryggen af en Holbæk-spiller i feltet. Dommeren var ikke i tvivl. Straffe.

Det blev stensikkert sat ind midt i målet, mens Jonas Dakir, der stod sin tredje pokalkamp på stribe, kastede sig til siden.

Scoringen gjorde dog ikke det store, da Saba Lobjanidze og Marvin Pourie allerede havde gjort det til 3-0 på det tidspunkt. Saba efter en veludført bold i dybden, og Pourie på et halvtamt langskud, hvor målmanden ikke så for god ud.

Det var også de, der var omdrejningspunktet i offensiven. Med lidt mere kynisme og teknik i afgørende situation kunne Saba sagtens have krydret sin scoring med to assist mere.

Pourie kom godt nok først på banen efter en times spil, men på de 30 minutter efterlod han et langt bedre indtryk end i mandags mod AaB.

Tyskeren sled i det, holdt godt fast i bolden og var isnende kold, da han endelige kom alene igennem med målmanden. To kasser, og så er der ligesom lagt billet ind på en startplads mod Brøndby på mandag.

Sejr, videre

Superliga-kampen mod Brøndby er da også allerede i kikkerten hos kampens første målscorer.

- Vi fik nogle minutter i benene, og det var godt at score fire mål, når vi nu har haft problemer med det i sæsonen. Det er selvfølgelig træls at lukke et mål ind, men det var årets kamp for dem. Vi fik vores sej, og meget andet kan vi ikke bruge det til. Nu skal vi bare fokusere på kampen mod Brøndby, siger Marcus Mølvadgaard, der med sin scoring måske er i spil til en startplads mod topholdet.

- Det er altid godt at få scoret og det betyder meget, men der er hård konkurrence oppe foran. Jeg skal bare fortsætte med at score, så skal der nok komme en startplads på et tidspunkt, siger den 18-årige angriber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Allingåbro

Brand i maskinhus

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce